KING BET Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τρεις ομάδες είναι αήττητες μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ. Πρώτη και καλύτερη με πέντε στα πέντε η Μάντσεστερ Σίτι, με τρία γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ αντιμετωπίζει την Τετάρτη εκτός έδρας τη Σουόνσι, στο ίδιο γήπεδο που θα παίξει και το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Η Σίτι σκόραρε αλλά και δέχτηκε γκολ στις πέντε τελευταίες συναντήσεις της με τους «κύκνους».
Δεύτερη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Εβερτον, η οποία το Σάββατο έχανε 0-1 στο 21’ από τη Μίντλεσμπρο, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε διαμορφώσει το τελικό 3-1. Την Τρίτη βρίσκει μπροστά της τη Νόριτς, επί της οποίας έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 8 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε. Τελευταία φορά που τα «καναρίνια» πέρασαν από το «Γκούντισον Παρκ» ήταν το 1993, τη χρονιά δηλαδή που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Πρέμιερ - η καλύτερη θέση τους από το 1902 που ιδρύθηκαν.



Η Τότεναμ είναι η τρίτη ομάδα που δεν έχει χάσει στη φετινή Πρέμιερ, εμφανίζοντας παράλληλα την καλύτερη αμυντική επίδοση, 2 γκολ σε 5 αγώνες. Η αντίπαλός της στο Λιγκ Καπ, Τζίλιγχαμ, αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω, έχοντας ως χαρακτηριστικό το γκολ/γκολ (εμφανίστηκε δέκα φορές στις έντεκα φετινές υποχρεώσεις της). Η μία και μοναδική έως τώρα συνάντηση των «Τζιλς» με την Τότεναμ ήταν πριν από 33 χρόνια για το Λιγκ Καπ, όταν οι Λονδρέζοι νίκησαν 4-2 εκτός έδρας.

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας δεν είναι όμως η μοναδική διοργάνωση που θα τραβήξει τζίρο το τρέχον τριήμερο. Η πρώτη ήττα της Γιουβέντους (2-1 από την Ιντερ) έφερε στην κορυφή του Καμπιονάτο τη Νάπολι, η οποία αγωνίζεται στη Γένοβα με την Τζένοα.
Οι Μπάγερν και Χέρτα ξεχωρίζουν στην Μπουντεσλίγκα διότι είναι οι μόνες που έχουν τρία στα τρία, όμως η τέταρτη αγωνιστική της φέρνει αντιμέτωπες. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα κάνει με την Κολωνία η Σάλκε, η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά και η Βέρντερ, η οποία μετά το μηδέν στα τρία (δεχόμενη τέσσερα γκολ μέσο όρο) πάει με υπηρεσιακό στο ματς με τη Μάιντζ.

Η Μπαρτσελόνα θύμωσε μετά την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές και έριξε εφτά στη Σέλτικ και πέντε στη Λεγκανιές. Θυμωμένη… όμως είναι και η αυριανή της αντίπαλος, Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετά τις ισοπαλίες με Αλαβές και Λεγκανιές, φίλεψε με τέσσερα τη Θέλτα και πέντε τη Χιχόν, έχοντας περάσει ενδιάμεσα από το Αϊντχόφεν. Και μπορεί στις εγχώριες διοργανώσεις να έχει υποστεί επτά σερί ήττες από την Μπάρσα, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους ωστόσο πριν από πέντε μήνες, στα προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο πέταξε έξω τη μετέπειτα νταμπλούχο Ισπανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις