KING BET Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ας πούμε ότι συμμετέχετε σε διαγωνισμό αθλητικών γνώσεων και σας ρωτάνε: «Ποιο είναι το μοναδικό πρωτάθλημα σε όλη την υφήλιο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα;». Μην πάρετε ούτε τη… βοήθεια του κοινού, ούτε το 50-50. «Στανταράκι» η απάντηση: «Το ελληνικό». Οδεύουμε προς τα μέσα Σεπτεμβρίου και η μπάλα δεν έχει κυλήσει σε ελληνικό γήπεδο, πλην των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων (πάλι καλά…). Από αύριο όμως, πάμε σε φουλ ρυθμούς. Μην περιμένετε πάντως να δείτε τα ματς της πρεμιέρας. Από την 3η αγωνιστική ξεκινάμε και όπου μας βγάλει…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή Σούπερ Λίγκα αναμένεται περισσότερο ανταγωνιστική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (βάλτε όποια σειρά θέλετε, δεν θα τα χαλάσουμε…) έχουν ενισχυθεί και στόχος τους είναι να βάλουν δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και στα άλλα μέτωπα. Θα τα δούμε όλα αυτά, αρχής γενομένης από το σημερινό φύλλο, όπου ο Γιώργος Ντυμένος «εγκαινιάζει» τη συνεργασία του με την KINGBET έχοντας όλο το ρεπορτάζ και τα καλύτερα σημεία. Επίσης, στη σελίδα 9 (DNA) ο Κοσμάς Παπαϊωάννου καταγράφει τη στατιστική απεικόνιση των 16 ομάδων που μπαίνουν στην αφετηρία, με tips για τη συμπεριφορά ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Ας πάμε τώρα σε άλλες χώρες. Με ένα σπουδαίο ντέρμπι μάς υποδέχεται η 4η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Το Γιουνάιτεντ – Σίτι αύριο το μεσημέρι, απλά δεν χάνεται. Οχι μόνο γιατί και οι δύο έχουν ξεκινήσει με 3Χ3, αλλά και διότι στους απέναντι (τι απέναντι, δίπλα δίπλα είναι) πάγκους θα κάθονται δύο ισχυρές προσωπικότητες. Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 16 φορές. Ανατρέξτε στο δισέλιδο 14-15 για να δείτε τις επιδόσεις τους.

Μεγάλο ματς και στη Γερμανία, αν και η απόσταση που χωρίζει την Μπάγερν από τα άλλα 17 κλαμπ της Μπουντεσλίγκα τείνει να γίνει χαώδης. Απόψε επισκέπτεται το αφιλόξενο (γι’ αυτήν) Γκελζενκίρχεν. Αφιλόξενο λόγω του μίσους που τρέφουν οι «βασιλικοί μπλε» για τους Βαυαρούς, και όχι λόγω της παράδοσης (μόλις μία ήττα έχει η Μπάγερν εκεί την τελευταία 10ετία).

Από την Ισπανία κρατάμε το Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (άλλωστε, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αγωνίζονται εντός, άρα οι αποστολές τους είναι θεωρητικά εύκολες), από την Ιταλία την προσπάθεια της Ιντερ να φτάσει στην πρώτη της νίκη (παίζει στην Πεσκάρα), από τη Γαλλία το Παρί Σ.Ζ. – Σεντ Ετιέν (απόψε), από την Πορτογαλία τη δοκιμασία της Μπενφίκα στο γήπεδο της Αρούκα, εκεί όπου πέρσι ηττήθηκε και από τη Ρωσία το Σπαρτάκ – Λοκομοτίβ στη σύγκρουση της Μόσχας.


Κατά τα λοιπά, πλήρης δράση σε όλη η Σκανδιναβία, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, όμως το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρετε (αν και αποκλείεται να μην το γνωρίζετε) είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Επομένως, το μυαλό παικτών και ομάδων θα βρίσκεται (και) εκεί. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με μια σούπερ έκδοση για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις