KING BET Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι μόνες που δεν έχουν χάσει μετά από έξι αγωνιστικές στην Πρέμιερ. Την Κυριακή η πρωτοπόρος Σίτι παίζει στο γήπεδο που γνώρισε την πιο πρόσφατη βαριά ήττα της στο πρωτάθλημα, εκείνο το 4-1 τον Σεπτέμβρη του ’15, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» της Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι νίκησαν και στον δεύτερο γύρο, 2-1, συμπληρώνοντας έτσι 9 over στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους με τους «πολίτες», αλλά και 11 διαδοχικά ματς με αυτούς χωρίς ισοπαλία (8 νίκες η Σίτι).
«Λε Ντεγμπί» έχουμε στη Γαλλία, ανάμεσα στην πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας τον 21ου αιώνα, Λυών, και την αντίστοιχη του 20ού, Σεντ Ετιέν. Οι ερχόμενες από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις γειτόνισσες, απόστασης 60 χιλιομέτρων, έχουν από τρεις νίκες στις επτά πρώτες αγωνιστικές του Σαμπιονά.



Ολοι (λέμε τώρα) περιμένουμε όμως τον πρώτο βαθμό της Σάλκε στο πρωτάθλημα. Ο πιστός εδώ και μία εξαετία στον σύλλογο, Χούντελαρ, και ο πρωταθλητής με τη Βασιλεία, Μπολό, έχουν πετύχει συνολικά ένα γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και έχουν συμβάλλει στο ολοστρόγγυλο μηδέν στον πάτο της βαθμολογίας. Η 4η Γκλάντμπαχ δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος, αλλά ποιος είναι εύκολος στη Γερμανία.

Ρόμα - Ιντερ στην Ιταλία, με τη γηπεδούχο να παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο Εμπολι αγωνίζεται η πρωτοπόρος Γιουβέντους, που είχε 0-0 ημίχρονο στα τρία έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια της (Λάτσιο, Ιντερ, Παλέρμο). Από εκεί και πέρα, το καλύτερο που πήρε η Εμπολι -ομάδα με τα λιγότερα γκολ μετά από έξι αγωνιστικές- στα δώδεκα τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Γιούβε, ήταν δύο ισοπαλίες.

Τα εφτά over της 1ης (τρίτης) αγωνιστικής έγιναν τέσσερα στη 2η (τέταρτη) αγωνιστική και δύο την 3η (πέμπτη) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η 4η (έκτη και κατάντησε κουραστικό) αγωνιστική περιλαμβάνει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν να τα πουν από τον τελικό Κυπέλλου, όχι και τόσο μακριά δηλαδή, σε εκείνη τη δεύτερη κολλητή νίκη της Ενωσης επί των πρωταθλητών. Σε ματς πρωταθλήματος στο Νέο Φάληρο ωστόσο ο «δικέφαλος» έχει να κερδίσει από τα ξερά σουτ του Νάτσο Σκόκο τον χειμώνα του ’10 - πέντε ήττες έκτοτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις