KING BET Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Εννέα μέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, και όλοι εσείς που μαζί με εμάς ψάχνετε να μειώσετε το εορταστικό μπάτζετ (δώρα, έξοδοι, επισκέψεις, τραπέζια) μέσω των κερδών από το στοίχημα, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Τώρα που θα βρείτε για τελευταία φορά στο κουπόνι πρωταθλήματα που αγαπήσατε -μερικά έστω- όπως Ισπανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία και Αργεντινή.
Η Σούπερ Λίγκα, η οποία είχε μόνο No Goal την περασμένη αγωνιστική, θα επαναρχίσει την τρίτη μέρα του νέου έτους, έχοντας αγώνες στις 3, στις 4, στις 5, στις 7, στις 8 και στις 9 του μηνός. Εως τότε οι πρωτοπόροι φιλοδοξούν να έχουν ολοκληρώσει το ‘16 με νίκες: ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό που έχει σημειώσει συνολικά ένα γκολ στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις του στο «Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ που επικράτησε με γκολ/γκολ (και επομένως over) του ΠΑΣ Γιάννινα στις έξι τελευταίες συγκρούσεις τους στην Αττική.



Kαι o Παναθηναϊκός που δυσκολεύεται τελευταία στη Θεσσαλία, αλλά αντιμετωπίζει μια Λάρισα που έχει το χειρότερο σερί αυτήν τη στιγμή στην κατηγορία (έναν βαθμό σε τέσσερα ματς). Οσο για την Ξάνθη, παίζει με την ομάδα που έμεινε δύο φορές στο «Χ» σε φιλικά το καλοκαίρι (1-1, 0-0), συμπληρώνοντας έτσι έξι διαδοχικές ισοπαλίες μαζί της, τη Βέροια.

Το Kαμπιονάτο θα μας συντροφεύσει και μεσοβδόμαδα, αύριο όμως είναι το ματς που όλοι εμείς -οι Μηνδρινοί και οι Πετρίδηδες- περιμένουμε με αγωνία. Στις 21:45 συγκεκριμένα, όταν ο Μανωλάς, ο Ναϊνγκολάν, ο Τζέκο -πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος- και τα άλλα παιδιά επισκεφθούν το ένα από τα τρία ιδιόκτητα γήπεδα της κατηγορίας (της Σασουόλο και της Ουντινέζε τα άλλα), το τετράστερο και γνωστό ως «Στέντιουμ» για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας και εκλεκτή του Γαρίδη Γιουβέντους. Απέναντι στην οποία εμείς οι «τζιαλορόσι» έχουμε έξι σερί εκτός έδρας ήττες.

Αυτοί που δεν θα σας λείψουν καθόλου είναι οι φίλοι σας οι Αγγλοι, οι οποίοι έχουν άλλες τρεις αγωνιστικές μέχρι το πέρας του έτους. Η προσεχής περιλαμβάνει ένα Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ την Κυριακή (αήττητη η Αρσεναλ στα έξι τελευταία τους) και ένα Εβερτον - Λίβερπουλ τη Δευτέρα (τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στα παιχνίδια τους στο «Γκούντισον Παρκ»). Και την Τρίτη, αν τα πράγματα το Σ/Κ στραβώσουν, θα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία για επιτυχίες, με πλήρες πρόγραμμα σε Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Βέλγιο και Κύπελλο Ισπανίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις