KING BET Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Το 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης τον Απρίλιο στο «Καμπ Νόου» ήταν η πέμπτη από τις δώδεκα διαδοχικές νίκες της «βασίλισσας» μέχρι το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, και η πρώτη από τις τρεις διαδοχικές ήττες της Μπαρτσελόνα. Η τελευταία συνήλθε, και με το «πέντε στα πέντε» κατέκτησε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό διαφορά από την αντίπαλό της. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ρεάλ επιστρέφει στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης έχοντας αποσπαστεί έξι βαθμούς από τη δεύτερη «Μπάρσα» και παραμένοντας αήττητη στις 13 πρώτες αγωνιστικές. Αγκίδα στην προσεχή της επίσκεψη στην Καταλονία δεν είναι μόνο η απουσία των Κρόος (11/1), Μοράτα (11/4) και Μπέιλ -«οργίασε» στο ματς του Απρίλη- αλλά και το απίθανο στατιστικό που θέλει τη Ρεάλ να έχει να κάνει δύο σερί νίκες στο «Καμπ Νόου» σε όλες τις διοργανώσεις από το 1965 (68 αγώνες). Περισσότερα για το αυθεντικό κλάσικο στις σελίδες 43-45.



Το Στόουρμπριτζ είναι μια πόλη 63.000 κατοίκων που βρίσκεται είκοσι χιλιόμετρα δυτικά του Μπέρμιγχαμ. Εκεί εδρεύουν τα «παιδιά - γυαλιά», τα «Glassboys» της ομάδας που αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο της 7ης κατηγορίας της Αγγλίας στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου. Αντίπαλος της αήττητης εδώ και πέντε αγώνες στη Νόρθερν Πρέμιερ Λιγκ, Στόουρμπριτζ, είναι η καμιά εκατοστή χιλιόμετρα γειτόνισσα Νορθάμπτον, που αγωνίζεται τέσσερις κλίμακες πιο πάνω, στη Λιγκ 1, μετρώντας τέσσερις σερί ήττες. Οι Κέρσον, Χάλιφαξ και Μπράκλεϊ είναι οι υπόλοιποι σύλλογοι που συνεχίζουν στη διοργάνωση και μετέχουν σε πρωταθλήματα χαμηλότερα της Νάσιοναλ Λιγκ (όλες στη Νάσιοναλ Λιγκ Βορρά).

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι, δυσκολεύεται στο «Ετιχάντ» με τη Σίτι, (έξι ήττες στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της εκεί), αντιθέτως Λάτσιο και Ρόμα εμφάνισαν μόνο δύο «άσους» στις οκτώ πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στην κοινή τους έδρα. Μια και μιλάμε για Ιταλία, Στραματσόνι τέλος από τον Παναθηναϊκό, και το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ αποκτά ένα κλικ περισσότερο ενδιαφέρον.

Προσπαθώντας να χωνέψουμε -οι συμπαίκτες, οι γονείς, οι γυναίκες, τα αδέρφια, τα παιδιά, οι οπαδοί, οι αντίπαλοι οπαδοί, οι καθόλου οπαδοί, εμείς- αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, η τελευταία αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Τότε που οι παίκτες της Σαπεκοένσε θα πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο και να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο (με Ατλέτικο Μινέιρο).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις