King Bet Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017

Στο Στρασβούργο, όπου πριν από δέκα μέρες υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (2-1), αγωνίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν στη νοκ άουτ φάση των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Με εξαίρεση την ουραγό της Β’ Γαλλίας, Τουρ, η οποία φιλοξενείται από την Αμιάν, όλες οι ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση αγωνίζονται στην ανώτατη κλίμακα. Η Μονακό υποδέχεται την Καέν την οποία νίκησε 2-0 στο πρωτάθλημα, η Τουλούζ φιλοξενεί την Μπορντό, από την οποία έχασε 0-1 στη Λιγκ 1, η Ρεν αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ, την οποία κέρδισε 3-1 εκτός έδρας.
Στην έδρα της φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου, Οστάνδης, πάει η Σταντάρ Λιέγης, η οποία πέταξε εκτός Κυπέλλου την Αντερλεχτ. Πριν από τρεις εβδομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ στη Λιέγη, με την Οστάνδη να φτάνει έτσι τα επτά σερί ματς χωρίς ήττα από την αντίπαλό της (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες).



Στον τελευταίο χρονικά νοκ άουτ προημιτελικό του βελγικού Κυπέλλου, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Σαρλερουά, επί της οποίας έχει 9 νίκες και μία ισοπαλία στις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους στο Μπριζ.

Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν τα 25 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φέγενορντ με τη Χέρενφεν (19 οver). Η πρωταθλήτρια απέτυχε να κερδίσει την αντίπαλό της τις τέσσερις τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Η 16η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος φέρνει την Γκρόνινγκεν αντίπαλο της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν, ζευγάρι που έμεινε στο «Χ» στις δύο τελευταίες συγκρούσεις του.

Οταν ο πρώτος αντιμετωπίζει τον τελευταίο σκάει συνήθως η «βόμβα». Μπάγερν εναντίον Κολωνίας στην προτελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα πριν από τη διακοπή των τριών εβδομάδων. Αν τα «κριάρια» κάνουν το… ακατόρθωτο και φύγουν νικητές από το «Αλιάντς», θα είναι και η πρώτη τους νίκη μετά από 15 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Σε κάτι πεντάρια και εξάρια προσφερόταν η νίκη της Βέρντερ Βρέμης τις τρεις προηγούμενες φορές που φιλοξενούταν από τη Λεβερκούζεν. Στις δύο πήρε τη νίκη (1-3, 1-4), στην άλλη ήρθε ισόπαλη (1-1). Στο 6.00 κινείται και τώρα η τιμή της για να φύγει νικήτρια από το «Μπάι Αρένα» και να επιμηκύνει στα πέντε ματς το αήττητο σερί της στη συγκεκριμένη πόλη.

Ενα διπλό είχαμε το Σαββατοκύριακο στην Πρέμιερ Αγγλίας, αυτό της Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Οσες ομάδες έπαιξαν εντός είναι ξανά γηπεδούχοι, οπότε η «ταχεία» του Γκουαρντιόλα, η οποία νίκησε με σκορ 2-1 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αγωνίζεται στο Σουόνσι, με την οποία έχει οκτώ διαδοχικά γκολ/γκολ. Την αντίπαλό της στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως βγήκαν από τη χθεσινή κλήρωση, θα τα βρείτε στη σελίδα 25.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις