King Bet Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2017

Τέσσερις αγωνιστικές θα διεξαχθούν στην Πρέμιερ Λιγκ από αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η Λέστερ εκείνη που θα εξαντλήσει τις υποχρεώσεις της στο μικρότερο διάστημα, ένα ματς κάθε 53 ώρες. Την περισσότερη ξεκούραση, έναν αγώνα κάθε 73 ώρες, θα έχει η Γουέστ Χαμ, μετά και τη μετάθεση για λόγους ασφαλείας του αγώνα της με την Τότεναμ, από 31/12 στις 4 Ιανουαρίου.
Στην Ιταλία, η Νάπολι έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του Καμπιονάτο αντιμετωπίζοντας τη Σαμπντόρια, η οποία μπορεί να παραμένει στην πρώτη εξάδα, έχει πάρει όμως μόνο έναν βαθμό στις 4 τελευταίες αγωνιστικές – έχασε και από τη Σασσουόλο εντός. Η Σαμπντόρια είναι χωρίς νίκη εδώ και 12 ματς (9 ήττες) απέναντι στη Νάπολι, σκόραρε όμως στα 7 πιο πρόσφατα με αυτήν.



Η διατήρηση των σκήπτρων από τη Νάπολι ενισχύεται και από το γεγονός ότι η δεύτερη Γιουβέντους αντιμετωπίζει την τέταρτη Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι νίκησαν 3-1 στην πιο πρόσφατη επίσημη σύγκρουσή τους, στη Ρώμη τον Μάιο, έχουν φτάσει ωστόσο τους 6 αγώνες χωρίς βαθμό στο Τορίνο με την πρωταθλήτρια. Η Ιντερ, η οποία υπέστη την πρώτη ήττα της την περασμένη εβδομάδα, 1-3 από την Ουντινέζε, φιλοξενείται από τη Σασσουόλο, από την οποία έχασε στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους!

Προπαραμονή Χριστουγέννων με κλάσικο! Στις 14:00 του Σαββάτου η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κλείσει το 2017 σπάζοντας το αήττητο της Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά έχοντας έναν αγώνα περισσότερο. Το αντίθετο ταξίδι κάνει η έτερη αήττητη, η Ατλέτικο Μαδρίτης, που πάει στη Βαρκελώνη για τον αγώνα με την Εσπανιόλ. Εχει να ηττηθεί από αυτήν εδώ και επτά ματς, έχοντας 9 Ν/G στις 10 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Η πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που διεξάγονται αυτό το επταήμερο στο Βέλγιο ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται το τρέχον τριήμερο με πέντε αγώνες. Η δεύτερη θα διεξαχθεί την Τρίτη και την Τετάρτη, με την Κλαμπ Μπριζ να φιλοξενεί τη Μουσκρόν, από την οποία υπέστη τη μία από τις δύο φετινές ήττες της (2-1 από ημίχρονο), και την Αντερλεχτ να υποδέχεται τη Γάνδη, με την οποία έχει τρία διαδοχικά 0-0.

Η Μπασάκσεχιρ πήρε ξανά κεφάλι στην Τουρκία, πατώντας στην ήττα της Γαλατάσαραϊ από τη Μαλάτιασπορ (2-1). Η Γαλατά υποδέχεται τώρα την ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (5) στο πρωτάθλημα, την Γκέζτεπε, ενώ η Μπασάκσεχιρ παίζει στην έδρα της Κασίμπασα, εκεί που γνώρισε την πιο βαριά εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα (4-0) τα πεντέμιση τελευταία χρόνια (81 ματς). 

Η Κing Bet περικλείει αναλύσεις, αγώνες, βαθμολογίες και στατιστικά για τους αγώνες από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη. Το επόμενο ραντεβού μας ανανεώνεται για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. Τα πρακτορεία θα είναι κλειστά μόνο τη Δευτέρα. Καλά Χριστούγεννα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις