King Bet Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017

Καμία από τις έξι πρώτες ομάδες του Καμπιονάτο δεν κέρδισε την περασμένη αγωνιστική. Το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί το έχει η Ουντινέζε με… δύο επιτυχίες. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία μετά από 15 αγώνες και αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 16:00 τη μοναδική που δεν έχει ηττηθεί, την Ιντερ (12 νίκες, 4 ισοπαλίες), η οποία νίκησε στις 5 τελευταίες συγκρούσεις τους, όλες με over (έχουν έξι διαδοχικά).
Το επόμενο Σάββατο έρχεται το κλάσικο στην Ισπανία. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θα… προθερμανθεί την Κυριακή (21:45) απέναντι στη Λα Κορούνια, τη μία από τις δύο ομάδες που έχει ηττηθεί στα 46 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-1 εκτός έδρας τον Μάρτιο). Η Ρεάλ βρίσκεται στo Αμπου Ντάμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.



Αήττητη είναι η Τότεναμ στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις της με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι 6 τελευταίες μονομαχίες τους στο «Σίτι Οφ Μάντσεστερ» συνοδεύτηκαν από over, παρόλο που οι δύο πιο πρόσφατες ήταν 0-0 στο ημίχρονο. Εννέα διαδοχικές νίκες για την Αρσεναλ απέναντι στη Νιούκαστλ, μεταξύ των οποίων και το 7-3 πριν από πέντε χρόνια, τον Δεκέμβριο (1-1 ημίχρονο). Τουλάχιστον δύο γκολ σημειώθηκαν στα 14 τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον.

Πρωταθλήτρια χειμώνα είναι ήδη η Μπάγερν, η οποία φιλοξενείται από τη Στουτγάρδη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Θέλετε να μάθετε το σερί των Βαυαρών απέναντι στη «Φάου Εφ Μπε»; Δεκαπέντε νίκες (οι έξι με over 3,5). Θετική η παρουσία της Μάιντζ όταν αγωνίζεται στη Βρέμη, έχασε μόνο στη μία από τις επτά τελευταίες επισκέψεις της (4 νίκες). Οι 15 τελευταίες συγκρούσεις τους και στις δύο πόλεις είχαν μόνο δύο «άσους».

Ούτε γκολ δεν δέχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν στις 6 τελευταίες συγκρούσεις της με τη Ρεν, παίρνοντας σε όλες τη νίκη. Εκτός από το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), την ίδια ομάδα στην ίδια έδρα, το «Ροαζόν Παρκ», θα αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο σε τρεις εβδομάδες. Το πρόγραμμα του Σαμπιονά θα κλείσει το βράδυ της Κυριακής με τη συνάντηση των ισόβαθμων στη δεύτερη θέση Λυών και Μαρσέιγ. Η άλλη ισόβαθμή τους, η Μονακό, αγωνίζεται την Παρασκευή στην έδρα της Σεντ Ετιέν, με την οποία έχουν 11 «2-3 γκολ» στις 12 τελευταίες συγκρούσεις τους.

Καλή μελέτη, καλή τύχη, και ραντεβού κανονικά την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις