King Bet Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2017

Πέρσι συναντήθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου. Φέτος παίζουν μια μέρα νωρίτερα. Σέλτικ και Ρέιντζερς μονομαχούν το Σάββατο για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας. Οι «Τζερς» είχαν προηγηθεί στο 12’ εκείνου του αγώνα, αλλά έχασαν 1-2 (33’, 70’). Ακολούθησε μια ισοπαλία 1-1, μία ήττα 2-0 στον ημιτελικό Κυπέλλου, μία ήττα 1-5 στον τέταρτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, και το 0-2 στον πρώτο γύρο του φετινού. Η Σέλτικ είναι αήττητη στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους (8 νίκες).

Μία αγωνιστική το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και μία τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου στην Αγγλία, με την Πρέμιερ Λιγκ να πηγαίνει μέχρι και τις 4 Γενάρη. Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται την Κυριακή στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας, επί της οποίας έχει 7 σερί νίκες, οι πέντε με μηδέν παθητικό. Η Πάλας υποδέχεται απόψε, Πέμπτη, την Αρσεναλ, από την προηγούμενη αγωνιστική.


Νωρίς την Πρωτοχρονιά, στις 14:30, διεξάγεται η συνάντηση των «νότιων» Μπράιτον και Μπόρνμουθ, με την Μπράιτον να έχει να κερδίσει την αντίπαλό της ακριβώς δέκα χρόνια! Τελευταία φορά ήταν την Πρωτοχρονιά του 2008 στο Μπράιτον. Ισοφαρίστηκε δύο φορές και πήρε τελικά τη νίκη 3-2 στις καθυστερήσεις. Από τότε συναντήθηκαν οκτώ φορές, στις πέντε εκ των οποίων επικράτησε η Μπόρνμουθ (οι τέσσερις συνεχόμενες μέχρι σήμερα, οι δύο την τρέχουσα σεζόν).

Η Μπέρνλι είναι μία από τις ομάδες που έφυγαν με τον βαθμό φέτος από το «Ανφιλντ», και μία από εκείνες που δυσκολεύουν τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» έχασαν 2-0 στο «Ταρφ Μουρ» την περασμένη σεζόν, και έχουν μόνο τρεις νίκες στις δώδεκα τελευταίες επισκέψεις τους εκεί. Τη Δευτέρα το ματς αυτό, όπως και εκείνο ανάμεσα στην Εβερτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 4-0 του πρώτου γύρου είναι η μεγαλύτερη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της συγκεκριμένης αντιπάλου τον νέο αιώνα. Οι 8 από τις 11 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους εξάλλου είχαν «2-3 γκολ».

Απόψε ξεκινάει η 19η αγωνιστική του Καμπιονάτο με τον αγώνα Κροτόνε - Νάπολι. Και οι τρεις συναντήσεις τους στο Κροτόνε έληξαν 2-1, οι δύο υπέρ της Νάπολι. Αύριο διεξάγονται οι υπόλοιποι 9 αγώνες, με την Ιντερ να φιλοξενεί τη Λάτσιο (7 over στα 8 τελευταία μεταξύ τους) και τη Βερόνα να υποδέχεται τη Γιουβέντους, την οποία «σταμάτησε» τις τρεις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε: 2-2 το ’14, 2-2 το ’15, 2-1 το ’16. Επτά σερί over στα μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.

Στην Αυστραλία, όπου παραδοσιακά υπάρχει και εκεί δράση κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η πρωταθλήτρια Σίδνεϊ υποδέχεται την Περθ Γκλόρι, επί της οποίας έχει 6 σερί νίκες με διαφορά δύο γκολ και άνω. Η δευτεραθλήτρια Μέλμπουρν Βίκτορι φιλοξενεί τη δυνατή φέτος Νιούκαστλ Τζετς, από την οποία έχασε 4-1 πριν από πέντε εβδομάδες, στην πιο βαριά ήττα της από τη συγκεκριμένη ομάδα την τελευταία δεκαετία (34 αγώνες).


Ευχόμαστε αυτές οι τελευταίες μέρες του έτους να εξελιχθούν κερδοφόρα. Αν συμβεί το αντίθετο, η νέα χρονιά καταφτάνει σύντομα, έτοιμη να… αποκαταστήσει την τάξη. Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 2 Ιανουαρίου. Καλή και χαρούμενη Πρωτοχρονιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις