KING BET ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Τσέλσι είναι η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ που δεν έχει ηττηθεί στο «Ανφιλντ» την τελευταία οκταετία (είναι και η Γουλβς, αλλά έχει παίξει μόνο μία φορά εκεί). Από την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν 2011-2012, που η Λίβερπουλ νίκησε 4-1 την Τσέλσι, οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες στην αντίπαλη έδρα. Ολες οι ισοπαλίες ήταν με γκολ (τέσσερις φορές 1-1) και όλες οι νίκες με «2-3 γκολ». Το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν πήρε η Μάντσεστερ Σίτι.
Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, είναι η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τρέχον πρωτάθλημα, όσον αφορά τα παιχνίδια των πρωταθλητών στο «Ιτιχάντ». Νίκησε 3-2 τον Δεκέμβριο, παρόλο που είχε 21% κατοχή μπάλας. Η Σίτι επικράτησε στις 6 από τις 8 τελευταίες επισκέψεις της στο «Σέλχαρστ Παρκ».



Ισόπαλες έληξαν οι 4 τελευταίες συναντήσεις της Μίλαν με τη Λάτσιο. Οι δύο από αυτές ήταν με 0-0 στο περσινό Κύπελλο, με την πρόκριση στον τελικό να πηγαίνει στη Μίλαν μέσω πέναλτι. Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ήρθαν 1-1 με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο (η γηπεδούχος Λάτσιο ισοφάρισε στο 94’), ενώ πριν από ενάμιση μήνα έφεραν άλλο ένα 0-0, και πάλι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ρεβάνς θα γίνει σε δώδεκα μέρες στο «Σαν Σίρο», εκεί που θα διεξαχθεί και η αυριανή τους συνάντηση για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ηττήθηκε στη Λάρισα το 1988, έτος που οι Θεσσαλοί κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές η ΑΕΛ παίζει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και δεν νιώθει και τόσο σίγουρη για την παραμονή της, παρόλο που έχει δύο ομάδες από κάτω της μέχρι τη θέση των πλέι άουτ. Για την ομάδα του Λουτσέσκου όμως, αυτή είναι η στιγμή. Νίκη στο AEL FC Aρένα και κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Η ουραγός εδώ και 23 αγωνιστικές Ουέσκα δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για παραμονή: απέχει δύο νίκες από την ομάδα που σώζεται, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Η Μπαρτσελόνα είναι ούτως ή άλλως η μοναδική ομάδα της πρώτης πεντάδας που θα αντιμετωπίσει στα εναπομείναντα ματς και θα μπει πρωτίστως στον αυριανό αγώνα για να μην συμβεί ό,τι στις δύο τελευταίες συναντήσεις της με αυτήν, 8-1 και 8-2. Οπως έλεγε και ο Ζαγοράκης στο Εuro, «να μην ξεφτιλιστούμε, παιδιά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις