KING BET ΤΡΙΤΗΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Μπάγερν βρέθηκε στους 13 από τους 21 τελευταίους τελικούς Κυπέλλου Γερμανίας. Στους 10 πήρε το τρόπαιο. Τώρα βρίσκεται στα προημιτελικά και υποδέχεται τη Χάιντενχαϊμ που αγωνίζεται στη Β’.
Από τις υπόλοιπες επτά ομάδες της προημιτελικής φάσης, οι τρεις έφτασαν και πέρσι στους «8». Οι δύο ήταν οι Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης, οι οποίες συγκρούονται αύριο στο Γκελζενκίρχεν, και η τρίτη η Πάντερμπορν, η οποία μαζί με το Αμβούργο, το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα, αποτελούν τις άλλες δύο εκπροσώπους της Β’ κατηγορίας.
Νοκ άουτ είναι και οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Λυών φιλοξενεί απόψε τη Ρεν, με την οποία έχει 19 «2-3 γκολ» στις 23 τελευταίες συναντήσεις τους. Αύριο η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ναντ, επί της οποίας έχει 17 διαδοχικές νίκες.



Επαναληπτικοί είναι οι αγώνες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ συναντά τη δυόμισι χιλιομέτρων απόστασης Μπενφίκα, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της δεύτερης.

Την ίδια μέρα, αλλά μισή ώρα νωρίτερα (Τετάρτη, 22:15), η Μπράγκα υποδέχεται την 50 χιλιόμετρα νοτιότερη Πόρτο, έχοντας να ανατρέψει το 3-0 της πρώτης μονομαχίας. Οποιος και να προκριθεί από τα δύο ματς, θα συνεχιστεί για 20ή χρονιά η παράδοση που θέλει τουλάχιστον μία ομάδα από αυτές τις τέσσερις να βρίσκονται στον τελικό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουμε το ίδιο ζευγάρι τελικού για τρεις διαδοχικές σεζόν, αν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποκλείσουν τους Αστέρα Τρίπολης και Λαμία. Η Ενωση συνάντησε τη Λαμία και στη φάση των ομίλων, και επικράτησε 2-1, στην πέμπτη διαδοχική επιτυχία της επί των Φθιωτών. Οκτώ νίκες για τον ΠΑΟΚ και τρεις ισοπαλίες στις 11 τελευταίες συναντήσεις του με τους Πελοποννήσιους στην Τούμπα. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν σε τρεις εβδομάδες.

Η Ελσίνκι είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα αγωνιστεί ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός Μάρκο Μπουένο. Ο Βραζιλιάνος Κλάους, πρώτος σκόρερ του φινλανδικού πρωταθλήματος πέρσι με 21 γκολ, μεταγράφηκε στη Λίντσερ, όπως είχε κάνει πρόπερσι ο Κολομβιανός φορ Μορέλος, που διαπρέπει έκτοτε στη Ρέιντζερς. Πρώτος αντίπαλος για την πρωταθλήτρια Φινλανδίας είναι αύριο η Ιντερ Τούρκου, η οποία απέκτησε τον πρώην παίκτης της Ελσίνκι (34/12), Σλοβένο Βέλαντσιτς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις