KING BET Μ. ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Για τη 10η διαδοχική νίκη πάει η Λίβερπουλ στον αυριανό εντός έδρας ματς με την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ.
Η Νιούκαστλ εκτός και η Γουλβς εντός, θα είναι οι τελευταίοι της αντίπαλοι, έχοντας ενδιάμεσα και τις αναμετρήσεις της με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία βρίσκονται και στο εβδομαδιαίο κουπόνι του ΟΠΑΠ (η Λίβερπουλ άνοιξε σε αποδόσεις άνω του 4.00 για νίκη στη Βαρκελώνη). Οι «κόκκινοι» νίκησαν τη Χάντερσφιλντ στις έξι τελευταίες συναντήσεις τους, σε όλες χωρίς να δεχτούν γκολ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έπαιζε χθες το βράδυ στο «Ολντ Τράφορντ» με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, αγωνίζεται την Κυριακή στο γειτονικό Μπέρνλι, εκεί όπου δέχτηκε γκολ στις 5 τελευταίες επισκέψεις της.



Στις δύο φετινές συναντήσεις της με την Μπέρνλι ωστόσο, επιβλήθηκε 5-0. 

Η φετινή είναι η πέμπτη διαδοχική παρουσία της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Στις τέσσερις προηγούμενες νίκησε 1-0 την Οσέρ (2015), 4-2 τη Μαρσέιγ, 1-0 την Ανζέ και 2-0 τη Λεζ Ερμπιέρ (2018). Την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2014, στον τελικό ήταν η νυν φιναλίστ Ρεν, η οποία έχασε 2-0 από την Γκινγκάμπ. Στο τρέχον πρωτάθλημα η Παρί επικράτησε της Ρεν 3-1 εκτός και 4-1 εντός.

Στον έναν βαθμό παρέμεινε η διαφορά της πρώτης Μπάγερν με τη δεύτερη Ντόρτμουντ τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η Μπάγερν παίζει την Κυριακή εκτός με τη Νυρεμβέργη, η οποία προσπαθεί να βρεθεί στη θέση των πλέι άουτ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Τελευταία νίκη της Νυρεμβέργης επί των πρωταθλητών ήταν το 2007, έχοντας από τότε 10 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Η έκτη από τις δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ διεξάγεται στο Βέλγιο, με την Γκενκ να βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από την Κλαμπ Μπριζ. Οι δυο διεκδικητές του τίτλου αντιμετωπίζουν τις ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη στα πλέι οφ, τη Γάνδη και την Αντερλεχτ, ενώ μαζί θα παίξουν την 8η αγωνιστική.

Στο παρόν φύλλο θα βρείτε το αφιέρωμα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, μαζί με τις αναλύσεις της πρώτης αγωνιστικής. Επίσης, στις σελίδες 12 έως 16 είναι συγκεντρωμένες οι σημερινές αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού προγράμματος.

Τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο από τις 16:00 και μετά, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η King Bet θα κυκλοφορήσει ξανά κανονικά την Τρίτη 30 Απριλίου. Καλό Πάσχα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις