KING BET ΤΡΙΤΗΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Γιουβέντους είναι αήττητη (3 νίκες) στους 5 εντός έδρας αγώνες της με τον Αγιαξ, όμως ο Αίαντας απέφυγε την ήττα στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις του στην Ιταλία. Είναι επίσης αήττητος στους 8 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-1 του πρώτου αγώνα ήταν το ένατο under στις 13 μεταξύ τους μονομαχίες.
Πέντε χρόνια έχει να χάσει εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα (0-3 από την Μπάγερν). Στους 30 αγώνες της από τότε στο «Καμπ Νόου» νίκησε στους 27. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 11 επιτυχίες στις 26 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στη διοργάνωση, οι 10 από αυτές με σκορ που ανατρέπει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Στις 25 παρουσίες της στην Ισπανία πάντως, νίκησε στις μόνο στις τρεις.



Πέντε under στις επτά συναντήσεις τους συμπλήρωσαν Πόρτο και Λίβερπουλ με το 2-0 των Αγγλων στο «Ανφιλντ». Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας δεν νίκησε σε καμία από τις επτά, με την πιο πρόσφατη μονομαχία τους στην Ιβηρική, πριν από ενάμιση χρόνο, να είναι η μεγαλύτερη ήττα της από τους «κόκκινους», 0-5 (τρία γκολ ο Μανέ, ένα ο Σαλάχ, ένα ο Φιρμίνο).

Την πρώτη της νίκη επί αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι για να επιβεβαιώσει το 1.30 που κυκλοφορεί στη νίκη της. Στα 5 έως τώρα ματς έχει ισάριθμες ήττες, ενώ το 1-0 του πρώτου αγώνα έριξε την απόδοσή της για κατάκτηση στο 4.50 (από 3.25). Πρώτο φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε πλέον η Μπαρτσελόνα (3.50).

Δύο άσους και δύο διπλά είχαμε στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες κέρδισαν με δύο γκολ διαφορά, με πιο «ασφαλή» την Αρσεναλ, που κράτησε το «μηδέν» με τη Νάπολι.

Δεκαέξι ήττες (2 νίκες) σε 24 επισκέψεις της στη Γερμανία έχει η Μπενφίκα, η οποία επικράτησε 4-2 της Αϊντραχτ στον πρώτο αγώνα. Πιο «δυνατό» σκορ είναι αυτό της Βαλένθια, με το εκτός έδρας 3-1 επί της γειτόνισσας Βιγιαρεάλ.

Οκτώ διαδοχικές νίκες έχει εντός έδρας η Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ, όλες με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Μία ισοπαλία είναι το καλύτερο που πήρε η Σλάβια Πράγας στις 4 παρουσίες της στην Αγγλία. Στους 12 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της πρωτοπόρου του τσεχικού πρωταθλήματος σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις