KING BET ΤΡΙΤΗΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από τη διεξαγωγή των προημιτελικών, η Μάντσεστερ Σίτι (3.50), έμεινε έξω, και τα ηνία πλέον πέρασαν στην Μπαρτσελόνα, η οποία προσφέρεται στο 2.50 για να πάρει τον τίτλο.
Απέναντί της ωστόσο έχει το Νο.2 στα στοιχήματα, Λίβερπουλ (3.40), την οποία νίκησε μόνο στις δύο από τις οκτώ έως τώρα συναντήσεις τους. Και μπορεί στις 34 εντός έδρας αναμετρήσεις της με αγγλικές ομάδες η Μπάρσα να έχει χάσει μόνο στις δύο, και οι δύο όμως ήταν από τους «κόκκινους».
Η ομάδα που καθοδηγεί ο Βαλβέρδε νίκησε στα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις -στα 6 σκόραρε ο Μέσι-, η Λίβερπουλ νικάει ανελλιπώς από τις 3 Μαρτίου, έχοντας σημειώσει και στις 10 αυτές επιτυχίες της από δύο γκολ και πάνω.



Στον άλλον ημιτελικό, ο οποίος θα βγάλει και το αουτσάιντερ του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στη Μαδρίτη, η Τότεναμ υποδέχεται τον Αγιαξ. Τον Νοέμβριο η Τότεναμ νίκησε 2-1 την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν (είχε φύγει με το 2-2 από εκεί), συμπληρώνοντας έξι σερί ματς χωρίς ήττα από Ολλανδούς. Στις δύο συναντήσεις της με τον Αγιαξ το 1981 για τον πρώτο γύρο του Κυπελλούχων η Τότεναμ είχε νικήσει 3-1 εκτός και 3-0 εντός.

Δύο αγγλικές ομάδες βρίσκονται και στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, και είναι αυτές που προσφέρονται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου: στο 2.45 η Τσέλσι, στο 3.40 η Αρσεναλ.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ στη Γερμανία, εκεί που έχασε στις 4 από τις διπλάσιες επισκέψεις της (εντός είναι αήττητη, 6 νίκες και 2 ισοπαλίες). Η Αϊντραχτ έχει 9 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 12 τελευταία εντός στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αρσεναλ, η οποία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Πρέμιερ έχασε από Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς και Λέστερ, δεχόμενη και στα τρία ματς από τρία γκολ, υποδέχεται τη Βαλένθια, την οποία νίκησε μόνο στη μία από τις πέντε έως τώρα συγκρούσεις τους. Η ισπανική ομάδα, τρίτο φαβορί για κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ με 5.00 (στο 6.00 η Αϊντραχτ), έχασε μόνο στις 4 από τις 17 επισκέψεις της στην Αγγλία (10 ισοπαλίες).

Στο ουδέτερο Κλάγκενφουρτ διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Αυστρίας ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Ραπίντ Βιέννης. Είναι η έκτη διαδοχική παρουσία της Σάλτσμπουργκ στον τελικό. Νίκησε στις 4 από τις 5 προηγούμενες, με αυτήν του 2017 να είναι απέναντι στη Ραπίντ (2-1).

Στις Βρυξέλλες γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου Βελγίου ανάμεσα στην έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη Γάνδη και τη Μαλίν. Η τελευταία έχει να παίξει από τα μέσα Μαρτίου, όταν και ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ ανόδου, τα οποία κέρδισε και θα επανέλθει τη νέα σεζόν στην ανώτατη κλίμακα, αν δικαιωθεί πρώτα από το δικαστήριο για μια υπόθεση στημένου ματς πέρσι με την Μπέβερεν.

Τελικός Κυπέλλου και στην Πολωνία, ανάμεσα στη Γιαγκελόνια και τη Λέχια Γκνανσκ. Στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας το ματς, με τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Λέχια να έχει δύο στα δύο φέτος επί της αντιπάλου της (1-0 εκτός, 3-2 εντός).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις