Κing Bet Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς οι ομάδες των μικρών αγγλικών κατηγοριών, αφού διεξάγεται η πρώτη φάση για το Λιγκ Καπ. Αναλύσεις και όλα τα νέα των ομάδων από το έγκυρο επιτελείο συντακτών της King Bet.

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική σε Ευρώπη και Κεντρική Αμερική, αλλά και πολλά φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ενόψει της τελικής στροφής της προκριματικής φάσης.

«Μεγάλες μάχες στα προκριματικά» προαναγγέλλει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ ο Πάνος Παπατσώρης δίνει προβάδισμα στο Καμερούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως... «δεν υπάρχει Αυστρία», αναφερόμενος στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Καρατζαφέρης παρουσιάζει τον νέο Αρη και τον ανανεωμένο Ηρακλή, τα ατού των «κιτρινόμαυρων» και του «γηραιού» και τα «πλάνα των Μαζίνιο και Προτάσοφ» για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Νίκος Κουλιανός μάς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, θυμίζοντάς μας παλιές μεγάλες στοιχηματικές αγάπες, με το δικό του μοναδικό στυλ.

Φουλ αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κόνφερενς και οι Θοδωρής Χαρόπουλος, Ιπποκράτης Κορίτσογλου μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες ενόψει των παιχνιδιών.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου διεξάγονται αναμετρήσεις - φωτιά. Οι συντάκτες της King Βet περνάνε από το μικροσκόπιο τα ζευγάρια και προσφέρουν τις κορυφαίες αναλύσεις.

Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς «φορτώνονται» στο εξωτερικό.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Στην King Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις