Κing Bet Παρασκεύης 28 Αυγούστου 2009


Πρεμιέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μεταγραφές, συστήματα προπονητών και εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν. Και φυσικά, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής, σε Α’ και Β’ κατηγορία.

Στη σέντρα και η Κύπρος. Ποια ομάδα ξεκινά χωρίς προπονητή, ποιοι σύλλογοι έπεσαν έξω στον προγραμματισμό τους, όπως μας τα μεταδίδει από την Κύπρο ο Πανίκος Λένος.

Στο μικροσκόπιο της King Bet όλα τα ντέρμπι του τετραημέρου. Τι βλέπει ο Γιάννης Καρατζαφέρης στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ, τι θα συμβεί στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ σύμφωνα με τον Πάνο Παπατσώρη, ποιες είναι οι στοιχηματικές επιλογές των ιταλικών μεγάλων μονομαχιών, Μίλαν-Ιντερ και Ρόμα-Γιουβέντους, από την οπτική γωνία Νικήτα Σουλούνια.

Τι παίζει η Ευρώπη, προϊστορικά τέρατα, δεν ξεχνώ και οι υπόλοιπες ενότητες από το «στοιχηθείτε» του Φώντα Τσούνη!

Μην παραλείψετε να διαβάσετε τα «απρόβλεπτα» του Σταύρου Κολίλα. Θέματα που θα βρείτε μόνο στην King Bet!

Μελετήστε τις παραδόσεις και τα... ανατριχιαστικά info του Πάνου Κραψίτη στη Σούπερ Λίγκα, διαβάστε για την επόμενη μέρα του αιματηρού ντέρμπι Γουέστ Χαμ-Μίλγουολ και για την ομάδα της Τσάμπιονσιπ που δεν... συμπληρώνει ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμα για τις συναντήσεις Κοπεγχάγη-Μπρόντμπι, Αούστρια Βιέννης-Ραπίντ Βιέννης, Αντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης, Ελφσμποργκ-Γκέτεμποργκ και ασφαλώς το Μαρσέιγ-Μπορντό, ματς που δημιουργούν ένα πλούσιο στοιχηματικό κουπόνι!

Οι αγαπημένες σας στήλες, τα εξειδικευμένα στατιστικά και τα μοναδικά info, στην Κing Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις