Κing Bet Παρασκεύης 21 Αυγούστου 2009


Οι 16 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται στη μάχη, με υψηλές φιλοδοξίες, με διαφορετικούς στόχους, αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα. Ο Πάνος Κραψίτης στήνει την μπάλα στη… σέντρα και μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πρεμιέρα και στο Καμπιονάτο. Ο Ναπολιτάνο ακτινογραφεί τις 20 ομάδες, με τα υπέρ και τα κατά, με τους στόχους τους και τη δυναμική τους. Μεγάλο αφιέρωμα σε 4 σελίδες. Αλλα δύο πρωταθλήματα ξεκινάνε αυτό το τριήμερο. Η Β’ Ιταλίας και η Αργεντινή, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε σε ειδικά αφιερώματα.
Νίκες για τις ομάδες του Big 4 της Πρέμιερ Λιγκ προβλέπει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Αρσεναλ έχουν –άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο- το προβάδισμα για επικράτηση στα ματς της 3ης αγωνιστικής, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης εκτιμά ότι ο αγώνας της Μπέρμιγχαμ με τη Στόουκ θα είναι «κλειστός».
Εμπιστοσύνη στους αγριεμένους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ δείχνει ο Cool, ενώ ο Τόλης Χριστοφοράκης «βλέπει» διπλά για Αλκμααρ και Ρέιντζερς.
Ο Φώντας Τσούνης θυμάται αγώνες με πλούσιο παρασκήνιο, εντοπίζει τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες με φιλικές σχέσεις και προτείνει για τους αναγνώστες της εφημερίδας.

Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Ιταλίας, ο Σταύρος Κολίλας αναλύει το «φαινόμενο Μπερλουσκόνι» και… φτιάχνει κλίμα για το ντέρμπι της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, ανάμεσα στην Ουνιόν Βερολίνου και τη Χάνσα Ροστόκ.

Λάμπρος Γκαραγκάνης και Γιώργος Βαβρίτσας παρουσιάζουν όλες τις εξελίξεις από το αγγλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ ο Θανάσης Κυλώνης θυμίζει την εξαιρετική παράδοση που έχει η Λυών στις εκτός έδρας συναντήσεις της με την Οσέρ.

Πρεμιέρα όμως στην King Bet και για τον Γιώργο Γεωργίου, που ξεσκεπάζει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Κατάσκοπος μας πληροφορεί για τις «παρασκηνιακές» εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ενημερωθείτε από το Bet Radar για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς «φορτώνονται» στο εξωτερικό.
Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα!
Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής με 144 σελίδες και έξτρα ένθετο με τα προγράμματα των 29 πρωταθλημάτων της σεζόν 2009-2010.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις