Κing Bet Τρίτη 4 Αυγούστου 2009


Διαβάστε στην King Bet της Τρίτης:

Με «φουλ επίθεση» θα ψάξει τη νίκη ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τη Σλόβαν. Τι ισχύει στα υπόλοιπα ζευγάρια της 3ης προκριματικής φάσης. «Ψαγμένες» αναλύσεις και τα τελευταία νέα για όλες τις ομάδες.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη το ένα πόδι στην επόμενη φάση, ο «δικέφαλος του Βορρά» σφραγίζει στην «Τούμπα» το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα στους επαναληπτικούς του «μικρού» Τσάμπιονς Λιγκ. Το έμπειρο επιτελείο συντακτών της KING BET σας μεταφέρει λεπτομερώς το κλίμα και τις τελευταίες ειδήσεις για όλα τα ζευγάρια.

Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ προβλέπει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σπάρτα Πράγας, ενώ ο Πάνος Παπατσώρης πιστεύει ότι οι «πράσινοι» θα κρατούν τη νίκη στα χέρια τους από το ημίχρονο.

Ο «απρόβλεπτος» Σταύρος Κολίλας κινείται στο «παρασκήνιο» καυτηριάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη Χάιντουκ Σπλιτ μετά τα τελευταία αποτελέσματα σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Εν τούτω νίκα!» βροντοφωνάζει ο Φώντας Τσούνης, σχολιάζοντας τις επιλογές του Χενκ Τεν Κάτε και την «ιώβια» υπομονή της «πράσινης» διοίκησης, ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης έχει δυναμώσει ιδιαίτερα και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Φουλ αγωνιστική δράση με ακόμα μία εμβόλιμη αγωνιστική για τους ακούραστους Βραζιλιάνους και ο Στέλιος Πανικίδης μας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια το κλίμα που επικρατεί στους συλλόγους μετά τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς και όλα τα νέα των 20 ομάδων του Μπραζιλεϊράο.

Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς «φορτώνονται» στο εξωτερικό.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις