Κing Bet Παρασκεύη 14 Αυγούστου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής

Εκκίνηση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας, αφού οι δύο Πρέμιερ κάνουν ντεμπούτο, με τις ομάδες να έχουν τεράστιες διαφορές σε σχέση με πέρσι. Πάνος Σκουρογιάννης και Σάββας Σπανούδης μεταφέρουν όλες τις αλλαγές και τα νέα των ομάδων σε 2 αναλυτικά αφιερώματα.

Σέντρα και στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με τις 16 ομάδες να μπαίνουν στην γραμμή της εκκίνησης για έναν ακόμα συναρπαστικό «μαραθώνιο». Πλήρες αφιέρωμα για τις ομάδες της Λίγκα Σάγκρες από τον Στέλιο Πανικίδη.

Ως την «πιο αμφίρροπη κούρσα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ» χαρακτηρίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Γιάννης Καρατζαφέρης προβλέπει… γκολ από την πρώτη αγωνιστική.

Εννέα επιλογές που... καίνε από τον Cool, προβλέπεται η νίκη για τους... πρωταθλητές μάς λέει ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Την προσοχή μας εφιστά ο Φώντας Τσούνης για τα ματς του τριημέρου, ειδικά στα παιχνίδια με ομάδες που αγωνίζονται μεσοβδόμαδα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ουδέτερο γήπεδο το φετινό... φαβορί στη Γαλλία, ενώ η δεύτερη αγωνιστική της Γερμανίας συμπεριλαμβάνει «καυτές» αναμετρήσεις. Ολες τις εξελίξεις και το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες από τους Θανάση Κυλώνη και Γιώργο Βαβρίτσα.

Ο Κατάσκοπος μας πληροφορεί για τις «παρασκηνιακές» εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενημερωθείτε από το Bet Radar για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς «φορτώνονται» στο εξωτερικό.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα!

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις