Κing Bet Παρασκεύη 7 Αυγούστου 2009

Διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής

Η στοιχηματική δράση επιστρέφει σε όλο της το μεγαλείο, καθώς 12 πρωταθλήματα βρίσκονται στη σέντρα.

Εκκίνηση στα δύο γερμανικά πρωταθλήματα, με τις ομάδες να έχουν ξοδέψει αρκετά λεφτά στις μεταγραφές. Ολες οι αλλαγές και τα νέα των ομάδων σε ένα εκτενέστατο αφιέρωμα 6 σελίδων από τον Γιώργο Βαβρίτσα, ενώ και ο Πάνος Παπατσώρης «καλωσορίζει» τη νέα Μπουντεσλίγκα, προβλέποντας «πολλά τέρματα με το καλημέρα».

Τα αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Νιουκάστλ στο ξεκίνημα της περιόδου 2009/10 αναλύει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος τονίζει πως «δεν φτάνει μόνο η βαριά φανέλα», ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης παρουσιάζει τα υπέρ και τα κατά των «μεγάλων» της Τσάμπιονσιπ.

Την ανανεωμένη και ιδιαίτερα δυναμική Μαρσέιγ προτίθεται να ακολουθήσει και να στηρίξει στη φετινή σεζόν ο Νίκος Κουλιανός, ο οποίος πιστεύει ότι η Ολιμπίκ θα ξεκινήσει «με το δεξί» τη νέα σεζόν.

Την ανακατωσούρα που έχει δημιουργηθεί στην Κόνφερενς σχολιάζει ο Σταύρος Κολίλας, με τον μοναδικό, δικό του, απρόβλεπτο τρόπο.

Εκκίνηση σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, με τις τιμωρίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Με -10 ξεκινάει η Σαουθάμπτον στη Λιγκ 1, ίδια και χειρότερη μπορεί να είναι η μοίρα της Τσέστερ στην Κονφερενς, αφού μπορεί να της επιβληθεί ακόμα και ποινή 25 βαθμών. Ολα τα νέα και οι εξελίξεις από τους έμπειρους συντάκτες της KING BET.

Επίσης, αναλυτικά πολυσέλιδα αφιερώματα σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας από τους Χάρη Ζευγαδέλλη (Τσάμπιονσιπ), Αντώνη Λιάσκο (Α' Αγγλίας), Κώστα Βλισμά (Β' Αγγλίας) και Ιπποκράτη Κορίτσογλου (Κόνφερενς).

Την ίδια ώρα στη Σκωτία, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν σε Α', Β' και Γ' Σκωτίας, βουτιά κατηγοριών για τη Λίβινγκστον που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία στην τρίτη. Οι τελευταίες ειδήσεις και πλήρεις αναλύσεις για το νέο πρόσωπο των ομάδων, στο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο Μανώλης Ηλιάκης.

Σέντρα επίσης και στα πρωταθλήματα της Γαλλίας και ο Θανάσης Κυλώνης μάς μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες του Σαμπιονά και της δεύτερης κατηγορίας, μέσα από ένα σούπερ αφιέρωμα.

Ξεκίνημα και στην τουρκική Σούπερ Λιγκ, με τις ομάδες να έχουν παίξει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Νίκος Μποζιονέλος αναλύει πλήρως και μας παρουσιάζει το νέο αγωνιστικό προφίλ των 18 μονομάχων.

Ο Κατάσκοπος μάς πληροφορεί για όλες τις «παρασκηνιακές» εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ σημειώνει ότι «παραμένει μετέωρος ο Τεν Κάτε…».

Από το Bet Radar μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κινήσεις της αγοράς και ποια ματς φορτώνονται στο εξωτερικό.

Ακόμα, δύο σελίδες για KΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, τα νέα του Ιπποδρόμου από τον Sir Ganian, και βέβαια τα πιο εξειδικευμένα στατιστικά για ειδικά στοιχήματα.

Μην χάσετε την King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις