King Bet Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ συνεχίζονται τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, λίγες μέρες μετά τη λήξη της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό το γουικέντ προβλέπεται ιδιαιτέρως… σκληρό σε πολλά μέτωπα, καθώς υπάρχουν πολλά ματς με τεράστιο βαθμολογικό (και… ψυχολογικό) ενδιαφέρον.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, Λίβερπουλ και Αρσεναλ συγκρούονται μόλις ενάμιση μήνα μετά την τελευταία τους αναμέτρηση (για το Λιγκ Καπ), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στη μάχη της διάκρισης.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, Λυών και Μπορντό διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι του Σαμπιονά. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει 5 πόντους πίσω από την αντίπαλό τους και χρειάζονται τη νίκη για να μειώσουν την απόστασή τους από τους Γιρονδίνους.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ και στην Ισπανία. Η Βαλένθια περιμένει τη Ρεάλ, που δεν θα έχει στη διάθεσή της Ρονάλντο και Κακά.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ στην Αργεντινή, με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Απερτούρα, ενώ διεξάγεται και ο τελικός των πλέι-οφ στο Μεξικό. Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, για τα οποία θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις, με πλούσια στατιστικά και πίνακες για κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις