King Bet Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ γνωρίζαμε ότι μόνον οι Αγγλοι και οι Σκωτσέζοι παίζουν μπάλα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τα δύο τελευταία χρόνια μας προέκυψαν και οι Ολλανδοί, εσχάτως δε και οι Γάλλοι. Πλήρεις αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Γαλλίας στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στην προσπάθεια της Μπορντό να διατηρήσει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ θα βρείτε επίσης ματς από το Κύπελλο Ολλανδίας, το Κύπελλο Βελγίου και το Κύπελλο Τουρκίας. Με τους αγώνες αυτούς, κλείνει το 2009 σε Ολλανδία και Τουρκία, που θα έχουν ξανά δράση το νέο έτος, όμως το Βέλγιο δεν σταματά, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διεξάγονται κανονικά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ KINGBET μπορείτε επιπλέον να δείτε με μια γρήγορη ματιά φόρμα, προϊστορίες και τις αποδόσεις με τις οποίες άνοιξαν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες για τα ματς του Σαββατοκύριακου. Ολες οι αγαπημένες σας στήλες, τέσσερις σελίδες μπάσκετ, ΚΙΝΟ, ιππόδρομος και ΠΡΟ-ΠΟ. Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Πέμπτη και την ερχόμενη Τετάρτη (30/12) στο τελευταίο φύλλο της χρονιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις