King Bet Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Κύπελλα ρίχνουν την αυλαία τους για το 2009 με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το τριήμερο λοιπόν, θα ξεκαθαριστεί ποιες θα είναι οι 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν –μαζί με τις 8 τρίτες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ- στους «32».

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ της Παρασκευής ευελπιστεί να είναι ο Παναθηναϊκός που παίζει για… τρία αποτελέσματα εναντίον της Ντιναμό Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ.


ΔΥΣΚΟΛΗ αποστολή της άνευ στόχων ΑΕΚ, που ταξιδεύει στη Λισσαβώνα για να αναμετρηθεί με την Μπενφίκα, τη μοναδική ομάδα που κατάφερε να νικήσει στη φάση των ομίλων, μ’ εκείνη την εντυπωσιακή εμφάνιση την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου.


ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν επίσης και 8 ματς από την Πρέμιερ Λιγκ, με πολλά φαβορί που προσφέρουν στάνταρ, άλλα 8 από την Α’ Γαλλίας, Λιγκ Τρόφι, εξ αναβολής αγώνες σε Πρέμιερ, Α’ και Β’ Σκωτίας, καθώς και ένα παιχνίδι από το Κύπελλο Ιταλίας.


ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, πλούσια στατιστικά και όπως πάντα όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του Σαββατοκύριακου στο KING-WEEKEND. Προϊστορίες, σερί, αλλά και αποδόσεις με τις οποίες άνοιξαν οι μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού, για μια πρώτη ματιά στο κουπόνι που έρχεται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις