King Bet Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2009

ΛΕΙΠΟΥΝ τα μεγάλα ντέρμπι σε αυτό το κουπόνι, αλλά υπάρχουν δυνατά ζευγάρια σε πολλά πρωταθλήματα. Εκεί που στρέφεται το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στη Βραζιλία. Το Μπραζιλεϊράο τελειώνει και, όπως είθισται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το κίνητρο των ομάδων δίνει κάποια στάνταρ στον κόσμο, άσχετα αν ορισμένες φορές δεν επιβεβαιώνονται. Ο Στέλιος Πανικίδης έχει το ρεπορτάζ, αναλύει πιθανά σενάρια και κάνει τις προβλέψεις του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Ευρώπη, όπου ξεχωρίζουν τα δύο ιταλικά ματς. Γιουβέντους – Ιντερ και Ρόμα – Λάτσιο. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, για να αποκτήσει ξανά ζωντάνια το Καμπιονάτο, μόνο μία… λύση υπάρχει: να νικήσει η Γιούβε και να πλησιάσει τους «νερατζούρι». Για το άλλο ντέρμπι, αυτό της «αιώνιας πόλης», τα λόγια είναι περιττά. Ο… γνωστός και μη εξαιρετέος, Ναπολιτάνο, έχει το ρεπορτάζ.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, η πρωτοπόρος και καλπάζουσα Τσέλσι πηγαίνει στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ». Και μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να μετράει 7 σερί ισοπαλίες, αλλά δεν θα τη… χαλούσε άλλη μία στο αυριανό ματς. Ούτε, βέβαια, και τους διώκτες των Λονδρέζων. Ο Γιώργος Δήμητσας παραθέτει τα απαραίτητα στοιχεία και προτείνει στο «Εν συντομία».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ έχουμε και στην Ισπανία, με την Μπάρτσα να δοκιμάζεται στο «Ριαθόρ» της Λα Κορούνια, σε μια έδρα που δεν περνάει… πολύ καλά τα τελευταία χρόνια (7 ήττες από το 1998 κι έπειτα). Ο Γιώργος Χαϊκάλης… εξηγεί τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα στο KING SPAIN και προβλέπει την εξέλιξη της αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΣΤΗΛΕΣ με δυνατές υπογραφές από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Σταύρο Κολίλα, τον Γιάννη Καρατζαφέρη, τον Τόλη Κοτζιά, την ομάδα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ, το FIGHT CLUB.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις