King Bet Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΙΣ… ΠΑΡΥΦΕΣ των Χριστουγέννων άπαντες προγραμματίζουμε τα ψώνια μας, τα δώρα και το πού θα περάσουμε τις άγιες αυτές μέρες. Για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε καλή παρέα με χαρτί, η KINGBET σας προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μια 100% πλαστική τράπουλα για να παίξετε με τους φίλους σας.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς σε πολλά πρωταθλήματα αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική του 2009 και οι ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να κλείσουν με επιτυχία τις υποχρεώσεις τους, παίρνοντας βαθιά ανάσα για τη συνέχεια. Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Τουρκία και Πορτογαλία ρίχνουν αυλαία αυτό το τριήμερο, με πολλά ματς που αναμένεται να προσελκύσουν το στοιχηματικό κοινό.

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, η αναμέτρηση Αρη – Ολυμπιακού συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς καλούνται να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ για τους «μεγάλους» στην Πρέμιερ Λιγκ, μάλιστα οι τρεις του BIG-4 αγωνίζονται στο Λονδίνο (Γουέστ Χαμ – Τσέλσι, Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ – Χαλ), με τη Λίβερπουλ να πηγαίνει στο Πόρτσμουθ.

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ξεχωρίζει το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Βέρντερ, στην Ιταλία η Ιντερ υποδέχεται τη Λάτσιο και η Μίλαν εκστρατεύει στη Φλωρεντία, στην Ισπανία η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα συμμετέχει στο Μουντιάλ Συλλόγων, ενώ σε Βέλγιο και Πορτογαλία υπάρχουν δύο ντέρμπι «αιωνίων», μεταξύ Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ και Μπενφίκα – Πόρτο αντίστοιχα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις