King Bet Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ KINGBET

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα του πολέμου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση, τις 8 που θα ανταμώσουν με άλλες 24 από το Γιουρόπα Λιγκ και τις 8 που θα τερματίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους.

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, για τον Ολυμπιακό, ο αγώνας με την Αρσεναλ αποτελεί τεράστια ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν είναι μόνο ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), είναι και το γεγονός ότι οι Αγγλοι έρχονται στη χώρα μας με πολλές απουσίες.

O ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ μιλάει στην KINGBET για το μεγάλο ματς στο «Καραϊσκάκη», υπενθυμίζει την παράδοση που τον ακολουθεί από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και δεν έχει τον παραμικρό δισταγμό να κάνει τις προβλέψεις του για τα μεγάλα ματς του διημέρου.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ θα βρείτε πλήρη αγωνιστική στην Αργεντινή που έχει πάρει «φωτιά» δυο στροφές πριν το φινάλε, τον τελικό των πλέι-οφ στο Μεξικό, πλήρη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, Κύπελλο Αγγλίας, κάποιες διάσπαρτες αναμετρήσεις από Α’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας, Α’ και Β’ Σκωτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις