KING ΒΕΤ Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου


ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ επόμενες εβδομάδες αφήνουμε τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα πρωταθλήματα, τα οποία έχουν μπει σε φουλ δράση και υπόσχονται συγκινήσεις. Μάλιστα, την Κυριακή υπάρχουν 7 μεγάλα ντέρμπι που αναμένεται να προσελκύσουν το στοιχηματικό κοινό και πάνω τους θα στηθεί χορός εκατομμυρίων. Κορυφαίο όλων, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, που βρίσκει τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφής!

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ, μεθαύριο διεξάγονται δύο ματς με τεράστια σημασία. Στο Αμβούργο, η νεοφώτιστη Ζανκτ Πάουλι περιμένει τη μεγάλη ομάδα της πόλης, σε μια αναμέτρηση που έχει ξεσηκώσει τους φιλάθλους της γηπεδούχου, όπως θα διαβάσετε σε σχετικό θέμα του Γιώτη Παναγιωτά. Λίγο αργότερα, η Σάλκε υποδέχεται την αιώνια αντίπαλό της Ντόρτμουντ, στο μεγαλύτερο ίσως ντέρμπι στη Γερμανία. Ιδια… γεύση και στην Ισπανία, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες μετά τις ελληνοϊσπανικές μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Για τους… προληπτικούς, απλώς να τονίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2009 η Μπάρτσα είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Εσπανιόλ (όπως τώρα από τη Χέρκουλες) και την επόμενη αγωνιστική ντουμπλάρισε τις ήττες της, χάνοντας από την… Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ματς στην Ολλανδία μεταξύ Φέγενορντ – Αγιαξ, ενώ τοπικά ντέρμπι υπάρχουν σε Τουρκία (Φενέρ – Μπεσίκτας) και Λισσαβώνα (Μπενφίκα – Σπόρτινγκ), καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντική είναι τούτη η αγωνιστική στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, στατιστικά, πίνακες και ειδικά στοιχήματα θα βρείτε στην King Bet που κυκλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Φώντα Τσούνη, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Σταύρο Κολίλα, τον Γιώργο Γεωργίου, τον Professional και πολλούς άλλους!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις