KING ΒΕΤ Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ της φάσης των ομίλων βρίσκεται προ των πυλών και εκτινάσσει το (ποδοσφαιρικό – στοιχηματικό) ενδιαφέρον στα ύψη. Ανάμεσά τους και οι 4 ελληνικές, που δοκιμάζονται σε δύσκολες αποστολές. Την αρχή κάνει ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί την Κοπεγχάγη ενός παλιού γνώριμου, του Νταμ Ν’Ντόι. Οι «πράσινοι» έχουν υπολογίσει 6 βαθμούς από τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια (ακολουθεί αυτό με τη Ρουμπίν), οπότε καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα απέναντι στους Δανούς.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, τη σκυτάλη παίρνουν οι τρεις ομάδες που μας εκπροσωπούν στο Europa League. Η ΑΕΚ, εν μέσω εξελίξεων μετά την παραίτηση Μπάγεβιτς, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ, στο δυσκολότερο ματς που έχει να δώσει στον 7o όμιλο. Δύσκολη ομολογουμένως η αποστολή της «Ενωσης», αλλά με έναν βαθμό μπαίνει σε θέση οδηγού για πρόκριση στην επόμενη φάση.



ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αναζητεί εξιλέωση για τις αποτυχημένες εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για τον «δικέφαλο». Κι επειδή η Ευρώπη φέτος ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη πίστη για τους τρεις βαθμούς.



ΤΕΛΟΣ, στο Τρόντχαϊμ ο Αρης αντιμετωπίζει τη Ρόζενμποργκ, με «προίκα» την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και με μια νέα επιτυχία ουσιαστικά γίνεται ακλόνητο φαβορί για κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον 2ο όμιλο.



ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ειδικά στοιχήματα, προτάσεις, παρασκήνιο, πίνακες, στατιστικά, προϊστορία για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του κουπονιού θα βρείτε στην King Bet. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις