KING ΒΕΤ Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ που θα μας βγάλει στα τελικά του EURO 2012 μπαίνει η Εθνική Ελλάδος. Με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, υψηλές φιλοδοξίες και, βέβαια, με την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο.


ΕΚΤΟΣ από το ματς της δικής μας Εθνικής, σήμερα διεξάγονται και άλλα 21 στους 9 ομίλους που συγκροτούν την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σημαντικότερο όλων η αναμέτρηση του Βελγίου με τη Γερμανία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Σουηδία – Ουγγαρία, Εσθονία – Ιταλία, Λιθουανία – Σκωτία, Αγγλία – Βουλγαρία και Πορτογαλία – Κύπρος, σε μια αγωνιστική όπου αναμένεται να περάσουν τα μεγάλα φαβορί.



ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τετραημέρου βρίσκουμε ακόμα αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Under-21, διεθνή φιλικά, αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από Ιρλανδία, Σκωτία, Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Β’ Νορβηγίας, Β’ Σουηδίας, Αμερική, ενώ συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα σε Αργεντινή και Βραζιλία.



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Μουντομπάσκετ, ξεκινά η τελική φάση με τα νοκ άουτ παιχνίδια, άρα λοιπόν από δω και στο εξής… τα λάθη δεν διορθώνονται. Αναλύσεις, πίνακες, στατιστικά για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα βρείτε στην ανανεωμένη King Bet!



* Μην χάσετε εντελώς δωρεάν με την King Bet ένθετο με το αναλυτικό πρόγραμμα 26 πρωταθλημάτων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις