KING ΒΕΤ Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου

 ΜΕ ΕΝΑ πολύ πλούσιο κουπόνι συνεχίζεται η δράση μεσοβδόμαδα. Από πού να ξεκινήσει κανείς και πού να τελειώσει. Καταρχήν, υπάρχει πλήρης αγωνιστική σε Α’, Β’ Γερμανίας, Α’ Ιταλίας, Α’ Ισπανίας, Κόνφερενς, Βέλγιο, Βραζιλία, Αυστρία, Ελβετία. Επίσης, βρίσκουμε Λιγκ Καπ σε Αγγλία, Σκωτία, Γαλλία, Κύπελλο σε Ολλανδία, Νορβηγία, Σουνταμερικάνα και… σπόρπια παιχνίδια από Α’ Αγγλίας, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Αμερική.


ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ, μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές οι παραδοσιακές δυνάμεις έχουν μείνει πίσω. Μάλιστα, σήμερα και αύριο κινδυνεύουν να απομακρυνθούν περισσότερο από τις προνομιούχες θέσεις, καθώς η μεν Μπάγερν δοκιμάζεται εκτός έδρας από την ισχυρή Χοφενχάιμ, η Σάλκε με την εντυπωσιακή Φράιμπουργκ, ενώ η Βέρντερ παίζει στο γειτονικό Αννόβερο. Ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ και Νυρεμβέργη – Στουτγάρδη.

ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ η Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάτσιο, η απογοητευμένη Ρόμα πηγαίνει στην Μπρέσια, ενώ Ιντερ και Γιουβέντους έχουν θεωρητικά πιο εύκολο έργο, υποδεχόμενες Μπάρι και Παλέρμο αντίστοιχα. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μέσι για το επόμενο 15ήμερο και αύριο φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ απόψε η Ρεάλ περιμένει την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου», ελπίζοντας να πετύχει άλλη μια νίκη. Ωστόσο, το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Μεστάγια» όπου κοντράρονται η Βαλένθια με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΝΤΕΡΜΠΙ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα στην Τότεναμ και την Αρσεναλ (ειδικό αφιέρωμα για τη συμπεριφορά των ομάδων της Πρέμιερσιπ στον γ’ γύρο την τελευταία 5ετία). Ενδιαφέροντα ματς σε Αυστρία (Αούστρια – Σάλτσμπουργκ) και Ελβετία (Βασιλεία – Γκρασχόπερς). Στο Βέλγιο, τέλος, οι πρωτοπόροι Γκενκ και Αντερλεχτ αγωνίζονται εκτός έδρας, κόντρα σε Σιντ Τρούιντεν και Λιρς αντίστοιχα.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, στατιστικά, προτάσεις και ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες του κουπονιού θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης!
 
http://www.kingbet.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις