KING ΒΕΤ Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ομάδα που να μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ; Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η Μάντσεστερ Σίτι, που υποδέχεται τους «μπλε». Και, όπως γράφει ο Γιώργος Δήμητσας πρόκειται για μια «κόντρα πλουσίων». Αυτό είναι το κορυφαίο ματς στην Αγγλία, όπου βρίσκουμε ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι (Γουέστ Χαμ – Τότεναμ) και τρία γειτονικά (Μπλάκπουλ – Μπλάκμπερν, Μπόλτον – Μάντσεστερ Γ. και Γουλβς – Αστον Βίλα).


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ όμως υπάρχουν και σε άλλα πρωταθλήματα. Οπως, για παράδειγμα στη Γερμανία. Θα μπορέσει η Μάιντζ να συνεχίσει την προέλασή της και να φύγει νικήτρια και από το Μόναχο; Θα καταφέρει η Σάλκε να ντουμπλάρει τις νίκες της; Θα φτάσει πάλι σε τόσο υψηλά απόδοσης η Ντόρτμουντ; Τις απαντήσεις δίνει ο Νίκος Πασβάντης.



ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ξεχωρίζει η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ανοίξει… μέτωπο τα τελευταία χρόνια. Φέτος, απέναντι στον Ρανιέρι δεν θα βρίσκεται ο Μουρίνιο, αλλά ο Μπενίτεθ, όμως αυτό δεν μειώνει την ανάγκη των «τζιαλορόσι» για νίκη, καθώς η κατάστασή τους κρίνεται απελπιστική. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Σαν Μαμές» με την Μπιλμπάο. Κι αν θέλετε να μάθετε τι έχει κάνει την τελευταία διετία χωρίς τον Μέσι στη σύνθεσή της, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο θέμα που υπογράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.



ΣΠΟΥΔΑΙΟ ματς στη Γαλλία, ανάμεσα στους γείτονες Λυών και Σεντ Ετιέν. Τεράστιο το μίσος των δύο συλλόγων, που με την πάροδο των ετών φουντώνει όλο και περισσότερο. Ο Θανάσης Κυλώνης γράφει σχετικά. Ντέρμπι και στην Ολλανδία ανάμεσα στην Τβέντε και τον Αγιαξ, σημαντικά ματς στη Σούπερ Λίγκα, σε ένα κουπόνι με μεγάλο ενδιαφέρον, για το οποίο θα βρείτε όλα τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.



Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις