KING ΒΕΤ Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου


Tο άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2012 φέρνει την Εθνική μας με την πλάτη στον τοίχο για το αποψινό ματς στο Ζάγκρεμπ με την Κροατία. Αν την Παρασκευή είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Γεωργία, σήμερα θα ήμασταν πιο άνετοι και πιο… απελευθερωμένοι βαθμολογικά. Αλλά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω. Οφείλει να δείξει την απαιτούμενη προσοχή, να είναι πιο συγκεντρωμένο στο στόχο της κατάκτησης του ενός βαθμού και αν το ματς κυλήσει ομαλά, να κυνηγήσει ακόμα και τη νίκη, που όχι μόνο θα ρεφάρει τις απώλειες με την ομάδα του Κετσπάγια, αλλά θα μας βάλει σε θέση οδηγού για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνας της Εθνικής μας είναι από τους πιο ενδιαφέροντες της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών, ενώ ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις Τουρκία – Βέλγιο, Σερβία – Σλοβενία, Βοσνία – Γαλλία, Ελβετία – Αγγλία, Νορβηγία – Πορτογαλία. Από κει και πέρα, στο κουπόνι του τριημέρου υπάρχουν και αγώνες από την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών στις ομάδες Under-21, φιλικά παιχνίδια (τιτανομαχία στο Μπουένος Αϊρες μεταξύ Αργεντινής – Ισπανίας), Κύπελλο Ισπανίας, πλήρης αγωνιστική στη Βραζιλία, Σουνταμερικάνα, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, Αμερική και εξ αναβολής ματς σε Κόνφερενς, Β’ Νορβηγίας και Β’ Σουηδίας.

Στην KINGBET θα βρείτε, Αναλύσεις, Στατιστικά, Πίνακες και Παρασκήνιο, «επώνυμες» Στήλες με την υπογραφή καταξιωμένων δημοσιογράφων, ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για το Μουντμπάσκετ, Ιππόδρομο, ΚΙΝΟ, και αναλύσεις για το ΠΡΟΠΟ.

Από την Παρασκευή τα πρωταθλήματα μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ μία εβδομάδα υπομονή ακόμα για να ξεκινήσει η φάση των ομίλων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Μαζί σας ΔΩΡΕΑΝ την ερχόμενη Τρίτη και το περιοδικό CHAMPIONS LIFE, αφιερωμένο στις 80 ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις