KING ΒΕΤ Τρίτης 13 Δεκεμβρίου

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ το βράδυ πέφτει η αυλαία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το 2011, με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η ώρα της αποθέωσης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που πριν από δύο εβδομάδες πέτυχαν μία από τις κορυφαίες νίκες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο. Το 2-1 επί της Τότεναμ, δεν έδωσε μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά θάμπωσε την Ευρώπη και έκανε το γύρο του κόσμου, άλλωστε τέτοιες νίκες καταξιώνουν μια ομάδα και ο ΠΑΟΚ δικαιούται να νιώθει υπερήφανος για τα επιτεύγματά του. Δεν είναι και λίγο να παραμένει αήττητος για 10 σερί ματς στη διοργάνωση και απέναντι σε ομάδες με βαρύ όνομα, ούτε είναι λίγο να τερματίζει πρώτος σε έναν τόσο αμφίρροπο όμιλο. Τι χρειάζεται ο «δικέφαλος» για να πάρει την πρωτιά; Απλώς, να μην ηττηθεί από τη Ρουμπίν Καζάν στην… κολασμένη Τούμπα.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ, η πορεία σ’ αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ήταν αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών, καθώς με 5 ήττες έχει μείνει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του ομίλου της και μοναδικός στόχος στο αυριανό ματς με τη Στουρμ, πέρα από τη συλλογή εμπειριών, είναι να νικήσει τους Αυστριακούς και να τους προσπεράσει στην κατάταξη.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αγωνιστική των ομίλων υπάρχουν αρκετά ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Καλό είναι, λοιπόν, πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, να διαβάσετε τα σενάρια και τις ισοβαθμίες, στο κείμενο του Σταύρου Κολίλα (σελ. 10). Επίσης, ρίξτε και μια ματιά στις αποδόσεις της διοργάνωσης και πού αξίζει να ποντάρουμε (DNA, σελ. 15).

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου έχει και αγώνες από Ελλάδα (Λεβαδειακός – Ολυμπιακός), Κύπελλο Αγγλίας, Α’ Γερμανίας, Α’ Ιταλίας, Κύπελλο Ιταλίας, Σκωτία, Κύπελλο Ισπανίας, Τουρκία, αλλά και τον δεύτερο τελικό του Σουνταμερικάνα ανάμεσα στην Ουν. Ντε Τσίλε και τη Λίγκα Κίτο. Αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά, ειδικά στοιχήματα για όλα τα ματς θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης, ενώ για τα τελευταία νέα ενημερωθείτε από το www.kingbet.gr.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις