KING ΒΕΤ Τρίτης 20 Δεκεμβρίου

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ πιο… ελκυστικά μεσοβδόμαδα κουπόνια είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Κι ας μην έχει ούτε Τσάμπιονς Λιγκ ούτε Γιουρόπα Λιγκ. Εχει όμως πλήρες πρόγραμμα σε τρία μεγάλα πρωταθλήματα. Πάμε να τα δούμε με τη σειρά. Η 17η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει πολλά σπουδαία ματς, κυριότερο εκ των οποίων η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι, στην προσπάθεια των δύο ομάδων να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, που έχει εύκολο έργο φιλοξενώντας τη Στόουκ. Εκτός έδρας αποστολές για τις παραδοσιακά δυνατές ομάδες του Νησιού, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Λίβερπουλ αντιμετωπίζουν τη Φούλαμ, την Αστον Βίλα και τη Γουίγκαν αντίστοιχα.



ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στο Καμπιονάτο, στην τελευταία αγωνιστική για το 2011. Ξεχωρίζει βέβαια η δοκιμασία της Γιουβέντους στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε. Στόχος της «γηραιάς Κυρίας» η διατήρηση του αήττητου, καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα. Την ευκαιρία να επωφεληθεί από τυχόν απώλειες της Γιούβε έχει η Μίλαν, που παίζει στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι, ενώ η Ιντερ υποδέχεται τη Λέτσε και η Λάτσιο την Κιέβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αγωνιστική του α’ γύρου στη Γαλλία, με τις πρωτοπόρους Μονπελιέ και Παρί Σ.Ζ. να αγωνίζονται εκτός έδρας, κόντρα σε Εβιάν και Σεντ Ετιέν αντίστοιχα, ενώ η Λιλ που καραδοκεί για να μπει σφήνα περιμένει τη Νις στο «Μετροπόλ». Πρόγραμμα με φαβορί στην Τουρκία (σαφές προβάδισμα για Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας), αγώνες Κυπέλλου σε Γερμανία (Μπόχουμ – Μπάγερν, Γκλάντμπαχ – Σάλκε και Στουτγάρδη – Αμβούργο τα πιο δυνατά ζευγάρια), Ισπανία (οι ρεβάνς της φάσης των «32»), Ολλανδία (Αγιαξ – Αλκμααρ και Τβέντε – Αϊντχόφεν), Βέλγιο, Πορτογαλία, ενώ σήμερα, αύριο και μεθαύριο διεξάγονται και 16 ματς για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΕΚΤΟΣ όμως από ποδόσφαιρο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μπάσκετ, με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ. Στις σελίδες 52-55 θα διαβάσετε όλα τα σενάρια και τους στόχους κάθε ομάδας. Πλήρη ρεπορτάζ, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα και πλούσια στατιστικά στην King Bet που κυκλοφορεί, ενώ για τα τελευταία νέα μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.kingbet.gr.

Το επόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με εβδομαδιαίο κουπόνι, από 23 μέχρι 29 του μήνα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις