KING ΒΕΤ Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου

ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ είναι το τελευταίο του 2011 που θα βρείτε φουλ κουπόνι, με όλα τα πρωταθλήματα σε δράση. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία, Ιταλία,  Γαλλία, Τουρκία και μετά διακοπές για όλους, πλην βέβαια των Αγγλων και των Σκωτσέζων, που θα περάσουν τις γιορτές στα γήπεδα.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ το ερχόμενο τετραήμερο; Απ’ όλα. Καταρχήν, ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, που από το βράδυ της Δευτέρας απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Η ήττα της Σίτι στο Λονδίνο από την Τσέλσι ανανέωσε τις ελπίδες όλων των ομάδων που διεκδικούν την κορυφή, ενώ την Κυριακή η ανεβασμένη Αρσεναλ απειλεί τους «πολίτες» με νέα γκέλα. Δύσκολη αποστολή έχει και η Γιουνάιτεντ στο «Λόφτους Ρόουντ» με αντίπαλο την Κ.Π.Ρ., η Τσέλσι παίζει στο Γουίγκαν, η Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ.


ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρόγραμμα ξεχωρίζει η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Περιστέρι όπου αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Ατρόμητο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν εύκολες θεωρητικά υποχρεώσεις κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, ευελπιστώντας σε απώλειες της «Ενωσης». Στη Γερμανία, η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση Σάλκε – Βέρντερ, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται απόψε την Κολωνία του Ποντόλσκι. Ενα θέμα σχετικό με την τελευταία στροφή του α’ γύρου μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα 13 (DNA), όπου ο Κοσμάς Παπαϊωάννου καταγράφει τα αποτελέσματα και τη συμπεριφορά των ομάδων από τη σεζόν 2001-02 μέχρι σήμερα.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, απουσιάζει από το πρόγραμμα η Μπαρτσελόνα, που το πρωί της Κυριακής θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με αντίπαλο τη Σάντος. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να ξεφύγει 3 πόντους από τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο η δοκιμασία στη Σεβίλλη κρύβει κινδύνους, ενώ αμφίρροπα δείχνουν και τα άλλα ματς της 16ης αγωνιστικής. Στην Ιταλία, Γιούβε και Μίλαν αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες και να επωφεληθούν από τυχόν απώλειες της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» με τη Λάτσιο, ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες Κατάνια – Παλέρμο (στο ντέρμπι του νότου) και Νάπολι – Ρόμα.

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν επίσης σε Τσάμπιονσιπ (Πόρτσμουθ – Σαουθάμπτον), Γαλλία (Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ), Αυστρία (Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης) και Ολλανδία (Φέγενορντ – Τβέντε).

Μελετήστε προσεκτικά τις αναλύσεις, τις προτάσεις και τα στατιστικά των αγώνων, επισκεφθείτε το www.kingbet.gr για τα τελευταία νέα και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις