KING ΒΕΤ Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου βρίσκει τις ομάδες εν μέσω ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γιουρόπα Λιγκ την εβδομάδα που τελειώνει, Τσάμπιονς Λιγκ την άλλη, με τη διεξαγωγή της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα για τα μεγάλα κλαμπ και μάλιστα σε μια εποχή που οφείλουν να έχουν τους παίκτες τους σε φουλ φόρμα, καθώς πλησιάζουμε στο μέσον της σεζόν. Στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας λείπει το ματς – κράχτης, ωστόσο υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα.



Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά. Στη Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του πρωτοπόρου και αήττητου Παναθηναϊκού με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «πράσινοι» έχουν χτίσει ένα εξαιρετικό σερί, με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, όμως οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται επειγόντως βαθμούς και αναμένεται να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για το τρίποντο. Πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού (με Παναιτωλικό εντός), ΑΕΚ (με Κέρκυρα εντός), δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, τέσσερις μέρες μετά τη σπουδαία νίκη στο Λονδίνο, που άφησε άφωνη την Ευρώπη.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, η Μάντσεστερ Σίτι, που μέσα στο 2011 μετράει 14 νίκες και 1 ισοπαλία εντός έδρας σε αγώνες πρωταθλήματος, υποδέχεται τη Νόργουιτς, με την ελπίδα να απομακρυνθεί κι άλλο από τους διώκτες της, καθώς η Γιουνάιτεντ παίζει στο Μπέρμιγχαμ με την Αστον Βίλα, η Τσέλσι στο Νιούκαστλ, η Αρσεναλ στο Γουίγκαν και η Λίβερπουλ στο Λονδίνο με τη Φούλαμ, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπόλτον.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ είναι το μεγάλο ματς της 15ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Μεγάλο λόγω ονομάτων, γιατί αν κοιτάξουμε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα θα δούμε ότι αναμετρώνται οι δύο πρωτοπόροι, Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ. Στη σελίδα 37, ο Νίκος Πασβάντης γράφει για τα επιτεύγματα του προπονητή της γηπεδούχου, Λουσιέν Φαβρ.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η 13η αγωνιστική μπορεί να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα για την πρωτοπόρο Γιουβέντους (υποδέχεται την Τσεζένα), καθώς η Μίλαν και η Ουντινέζε που την ακολουθούν αγωνίζονται εκτός έδρας (με Τζένοα και Ιντερ αντίστοιχα) και απειλούνται με απώλειες βαθμών. Από τα υπόλοιπα ματς, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η επίσκεψη της Ρόμα στη Φλωρεντία.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, μία εβδομάδα πριν από το κλάσικο, Ρεάλ και Μπάρτσα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες (κόντρα σε Χιχόν εκτός και Λεβάντε εντός) και οι δύο προπονητές θα καταστρώσουν τα τελικά πλάνα για το σούπερ ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου.

Πλήρες πρόγραμμα σε Σκωτία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία, Κύπελλο σε Αγγλία και Πορτογαλία, ενώ την Κυριακή τελειώνει το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, όπου όλα θα κριθούν στο νήμα. Σχετικό θέμα έχει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 10).

Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά και παρασκήνιο για όλους τους αγώνες στην King Bet της Παρασκευής, ενώ για τα τελευταία νέα μπορείτε να επισκεφθείτε το www.kingbet.gr.

Ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις