KING ΒΕΤ Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου

Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα έμειναν για το πέρας του 2011, ενός έτους που οι λέξεις «τρόικα» και «δόση» ακούστηκαν πιο πολύ από όλες στη χώρα μας. Ενα έτος που «άνοιξε» με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και «φεύγει» με τον Λουκά Παπαδήμο. Ενα έτος, στο οποίο δεν είχαμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα -Ολυμπιακοί Αγώνες και Euro έρχονται το καλοκαίρι (μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις σπουδαίες εκδηλώσεις του 2012 στο ετήσιο καλεντάρι στην καρδιά της εφημερίδας)- είχαμε όμως την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό, τη στέψη του Σπύρου Γιαννιώτη ως παγκόσμιου πρωταθλητή στο απαιτητικό αγώνισμα των 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης, και, φυσικά, το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατακτά ελληνική εθνική ομάδα σε ομαδικό άθλημα, από το γυναικείο πόλο τον Ιούλιο στην Κίνα.

Το τελευταίο κουπόνι του 2011, που είναι ταυτόχρονα και πρώτο του 2012, περιλαμβάνει διπλές αγωνιστικές σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας, μιάμιση... αγωνιστική στην Πρέμιερ Αγγλίας, μία στην Κόνφερενς, η οποία όπως συνηθίζει παίζει ανήμερα Πρωτοχρονιά, και από κοντά ακολουθούν οι τέσσερις κατηγορίες της Σκωτίας, αλλά και ο πρώτος αγώνας των Ρίο Αβε και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο φετινό Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Πλήρεις αναλύσεις για όλους τους αγώνες υπάρχουν στο τεύχος που κρατάτε, όπως άλλωστε και μία πρώτη αναγνωριστική αναφορά, συνοδευόμενη με προϊστορίες και μέσο όρο αποδόσεων, στις αναμετρήσεις των «δεύτερων» αγωνιστικών των αγγλικών πρωταθλημάτων.

Αγώνες μπάσκετ -με τον βασικό όγκο να πηγάζει από τα αμερικανικά πρωταθλήματα- προσφέρονται για ποντάρισμα κάθε μέρα του εορταστικού αυτού τετραημέρου, ενώ, όπως συνηθίζεται τέτοια περίοδο, την τιμητική τους έχουν και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του Οργανισμού, ενώ υπάρχει και ιπποδρομιακό πρόγραμμα. Για όλα αυτά βέβαια, μπορείτε να ενημερωθείτε στην King Bet, ενώ τα τελευταία νέα θα ανέβουν στο kingbet.gr.

Επόμενη έκδοση της King Bet θα είναι κανονικά την προσεχή Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, στο πρώτο μας ραντεβού για το 2012. Ευχόμαστε να περάσετε καλά αυτές τις εορταστικές μέρες, να ανανεωθείτε, και να κάνετε ένα καλό ποδαρικό, τόσο προσωπικό όσο και... στοιχηματικό. Καλή Χρονιά σε όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις