KING ΒΕΤ Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΛΕΣ «ΟΜΟΡΦΙΕΣ» έγιναν μεσοβδόμαδα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που μένει τελικά είναι η δυσπιστία του κόσμου για κάποια αποτελέσματα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να το ψάξει το θέμα, αλλά καλό θα ήταν να ρίξει και μια ματιά στη συμπεριφορά ορισμένων μεγάλων ομάδων που δυσφημούν το άθλημα. Υποπτοι δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα και στην Τουρκία…

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ… αντίδοτο στη δυσπιστία είναι η δράση, το θέαμα, τα γκολ, τα ντέρμπι. Και δεν χρειάζεται να πούμε τι έχουμε μπροστά μας. Ρεάλ – Μπαρτσελόνα λέει το πρόγραμμα, ένα ματς που θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα τελειώσει την Κυριακή.



Και μπορεί την περσινή σεζόν να είδαμε 7 clasicos (δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο, δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στο Σούπερ Καπ), αλλά κάθε φορά που τίθενται αντιμέτωπες αυτές τις δύο ομάδες (κορυφαίες στον κόσμο, βέβαια) νιώθουμε την ίδια αγωνία. Πριν ασχοληθείτε στοιχηματικά με τον αγώνα, ανατρέξτε στο δισέλιδο 54-55, όπου ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Σταύρος Κολίλας αναλύουν τα υπέρ και τα κατά των αντιπάλων, τις διαφορές των δύο προπονητών, με πλούσια στατιστικά στοιχεία.

ΕΠΕΙΔΗ ο Σταύρος Κολίλας είχε… διαθέσιμο χρόνο, τον βάλαμε να γράψει και ένα θέμα (σελ. 10) για τηn προβληματική Ρόμα, ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουβέντους τη Δευτέρα. Διαβάστε για το τελεσίγραφο στον Λουίς Ενρίκε και για την κόντρα του με τον Τότι. Τη Δευτέρα όμως δεν υπάρχει μόνο μεγάλο ματς στην Ιταλία, υπάρχει και στην Αγγλία. Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι και το αήττητο των «πολιτών» δοκιμάζεται για τα καλά. Ο Μάκης Μηνδρινός ανακηρύσσει… πρωτεύουσα της Σίτι το Λονδίνο. Το γιατί, στη σελίδα 20.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ πρωταθλήματα έχουμε σημαντικά ματς. Πανιώνιος – Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λίγκα, Στουτγάρδη – Μπάγερν στη Γερμανία, Λοριάν – Λυών στη Γαλλία, Μαρίτιμο – Μπενφίκα στην Πορτογαλία, Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι στην Τουρκία, ενώ πέφτει η αυλαία στην Απερτούρα της Αργεντινής. Ο Βαγγέλης Λυκάκης (σελ. 75) περιμένει το φινάλε «χωρίς άγχος και σασπένς», κάτι που τον οδηγεί στα over…

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ προσεκτικά τις αναλύσεις και τις προτάσεις των συντακτών της εφημερίδας και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Ραντεβού την Τρίτη με την τελευταία αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις