KING ΒΕΤ Τρίτης 14 Φεβρουαρίου

ΔΥΟ μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που… κουνήθηκαν τα σεντόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, πολλά άλλαξαν, καθώς οι ομάδες ενισχύθηκαν ή αποδυναμώθηκαν μεταγραφικά, ωστόσο αυτό που παρέμεινε σταθερό είναι το κίνητρο για διάκριση. Από σήμερα, λοιπόν, 40 σύλλογοι μπαίνουν στη μάχη των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με στόχο βέβαια να φτάσουν είτε στο Μόναχο είτε στο Βουκουρέστι.


«ΠΟΔΑΡΙΚΟ» κάνει σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρέπει να αντεπεξέλθει στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα. Οι «ερυθρόλευκοι», με το που πάτησαν το πόδι τους στη ρωσική πρωτεύουσα, ένιωσαν για τα καλά το δριμύ ψύχος (χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Μέλμπεργκ ότι δεν έχει ξαναπαίξει σε τόσο κρύο) και σίγουρα προβληματίζονται. Από την άλλη όμως, έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν μια ομάδα (τη Ρουμπίν) που δεν μπορεί να τους τρομάξει. Αν, μάλιστα, συνυπολογιστεί και η πολύ καλή πορεία που είχε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ (με την πρόκριση να χάνεται στις λεπτομέρειες), τότε ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να παραμένουν αισιόδοξοι.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ουντινέζε. Αλλά, λίγο οι σημαντικότατες απουσίες που θα έχουν οι Ιταλοί (χωρίς Ντι Νατάλε και Ισλα), λίγο η μάχη της εξέδρας που είναι σίγουρο ότι θα κερδηθεί από τους 5.000 περίπου ΠΑΟΚτσήδες, επιτρέπουν στο συγκρότημα του Μπόλονι να κάνει σχέδια για ένα θετικό αποτέλεσμα, «προίκα» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

ΓΙΑ ΤΟ Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται τέσσερα ματς, σήμερα και αύριο. Ο εντυπωσιακός ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει να αφήσει άφωνη την Ευρώπη για άλλη μία φορά, παίζοντας με τη Λυών στο «Ζερλάν», η Μίλαν υποδέχεται την Αρσεναλ, η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στην «Μπάι Αρίνα» από τη Λεβερκούζεν, ενώ η Ζενίτ περιμένει την Μπενφίκα.

Τι άλλο έχει το κουπόνι; Πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, εξ αναβολής αγώνες από την Κόνφερενς, τη Σκωτία, την Ιταλία, Κύπελλο στη Σκωτία και στη Γαλλία, καθώς και 8 αναμετρήσεις από το Λιμπερταδόρες που ξεκίνησε πολύ καλά στοιχηματικά την περασμένη εβδομάδα. Στο σημερινό φύλλο θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα και στατιστικά για όλους τους αγώνες, ενώ στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις