KING ΒΕΤ Τρίτης 21 Φεβρουαρίου

ΟΥΤΕ οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα ούτε οι απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ στο Ούντινε κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία των δύο ελληνικών ομάδων προς τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εκπρόσωποί μας έφυγαν αλώβητοι από τις επικίνδυνες αποστολές που είχαν την περασμένη βδομάδα και τώρα καλούνται να μετουσιώσουν σε πράξη την ανωτερότητά τους στις μεθαυριανές ρεβάνς. Την Πέμπτη, λοιπόν, το ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να πανηγυρίσει δύο μεγάλες προκρίσεις, εξάλλου και οι δύο ομάδες δικαιούνται να στοχεύουν ψηλά φέτος. Το έχουν αποδείξει επανειλημμένα…


ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ στο Γιουρόπα Λιγκ κλέβουν την παράσταση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι και τώρα οι παίκτες του στοιχήματος έχουν υπέρ τους το ότι γνωρίζουν τη διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων, κάτι που δεν ίσχυε στα πρώτα ματς (3 μόλις άσοι σε 16 αγώνες!), με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά λεφτά. Ωστόσο, από το κουπόνι δεν λείπει ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ, με τέσσερις αναμετρήσεις. Στη Μόσχα, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ, στον ιταλικό Νότο η Νάπολι περιμένει την Τσέλσι, στην Ελβετία η Βασιλεία φιλοξενεί την Μπάγερν, ενώ στη Μασσαλία η Ιντερ αναζητεί διέξοδο στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Και τα τέσσερα ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αλλά πριν αποφασίσετε το ποντάρισμά σας διαβάστε κάποια χρήσιμα στατιστικά στοιχεία (DNA, σελ. 10) που θα σας βοηθήσουν.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε το τριήμερο; Εξ αναβολής αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τη Σκωτία, από την Ιταλία, από τη Γαλλία, τον δεύτερο ημιτελικό στο Κύπελλο Βελγίου και 9 ματς από το Λιμπερταδόρες. Ομως, εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το κουπόνι του μπάσκετ, καθώς διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ. Στις αναλύσεις (σελ. 60-63) θα βρείτε το κίνητρο κάθε ομάδας, πολλά ειδικά στοιχήματα και προτάσεις για όλους τους αγώνες, που θα σας οδηγήσουν στο ταμείο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή, με ένα πολύ δυνατό κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις