KING ΒΕΤ Τρίτης 28 Φεβρουαρίου

100 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τόσες μέρες απέμειναν για να ξεκινήσει η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στην Ευρώπη, το EURO 2012, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Μπορεί τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί τα ευρωπαϊκά Κύπελλα να έχουν μπει στη φάση των νοκ άουτ και το ενδιαφέρον να έχει εκτοξευθεί, αλλά οι προπονητές των Εθνικών ομάδων καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τις αποστολές που θα παρουσιάσουν στις αρχές Ιουνίου. Στα πλαίσια λοιπόν της προετοιμασίας τους, διεξάγονται πολλά φιλικά ματς ανάμεσα σε Eθνικές ομάδες.



ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αντιμετωπίζει το Βέλγιο του Κέβιν Μιραλάς. Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία συνολικά τεστ που θα δώσει η Εθνική μας πριν από την πρεμιέρα με την Πολωνία στη Βαρσοβία (8 Ιουνίου), καθώς θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Σλοβενία (26/5) και Αρμενία (31/5). Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους Φορτούνη, Καρνέζη και Χριστοδουλόπουλο για το ματς της Τετάρτης, άφησε εκτός αποστολής κάποια «βαριά» ονόματα και δείχνει ότι θα «ψαχτεί» αρκετά μέχρι να καταλήξει στο τελικό σχήμα.

ΑΠΟ ΤΑ υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει το Αγγλία – Ολλανδία, με τα «λιοντάρια» να έχουν υπηρεσιακό στον πάγκο τους τον Στιούαρτ Πιρς, σε μια εποχή που η Ομοσπονδία της χώρας αναζητεί τον διάδοχο του Φάμπιο Καπέλο (σχετικό θέμα έχει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 11). Κατά τα άλλα, στη Βρέμη, η Γερμανία υποδέχεται τη Γαλλία, στο Ζάγκρεμπ η Κροατία τη Σουηδία, στη Βέρνη η Ελβετία περιμένει την Αργεντινή, ενώ στη Μάλαγα η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κόσμου Ισπανία φιλοξενεί τη Βενεζουέλα.

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου περιλαμβάνει και αναμετρήσεις από τις Εθνικές ομάδες U21 (επίσημες και φιλικές), καθώς και εξ αναβολής αγώνες σε Αγγλία και Σκωτία, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείχνει και το μπασκετικό πρόγραμμα, με την τελευταία αγωνιστική σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ. Για όλα αυτά θα διαβάσετε στην King Bet της Τρίτης, ενώ τα τελευταία νέα μπορείτε να τα βρίσκετε στο www.kingbet.eu.

Καλή Σαρακοστή, καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με φουλ κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις