KING ΒΕΤ Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ στο Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ είχαμε μεσοβδόμαδα, η δράση όμως δεν σταματά. Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το τρέχον τετραήμερο σε όλα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται επί σκηνής.
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ματς του κουπονιού το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον αναγεννημένο επί Μασάδο Αρη, με κοινό στόχο των δύο ομάδων η παρουσία τους στην πρώτη πεντάδα που θα τους οδηγήσει στα πλέι οφ. Μ’ αυτόν τον αγώνα κλείνει η 22η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο και οι υπόλοιπες συναντήσεις έχουν ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Σημειώστε την εξαιρετική παράδοση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ολα αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε από τον Κώστα Νικολακόπουλο στη σελίδα 11.



ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, δεν υπάρχει πρωτάθλημα Πρέμιερ, καθώς διεξάγονται οι 8 αγώνες για τη φάση των «16» στο Κύπελλο. Ενα εντυπωσιακό στατιστικό που αφορά τον προπονητή της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο’ Νιλ, κόντρα στην Αρσεναλ καταγράφει ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 17. Εύκολες σχετικά αποστολές για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στη Γερμανία (εδώ ξεχωρίζει η επιστροφή του ανεπιθύμητου για τους παίκτες της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ, στο Γκελζενκίρχεν), αφού Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζουν υποδεέστερους αντιπάλους και αναμένεται να τραβήξουν πολύ τζίρο… πάνω τους.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Γιουβέντους και Μίλαν έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των Κατάνια και Τσεζένα αντίστοιχα, η Λάτσιο δοκιμάζεται στο Παλέρμο, ενώ Ρόμα και Ιντερ έχουν εντός έδρας αγώνες, κόντρα σε Πάρμα οι «τζιαλορόσι» και Μπολόνια οι «νερατζούρι». Στην Ισπανία, η μονομαχία των δύο «αιωνίων» βάφεται στα λευκά χρώματα της Ρεάλ, με τη διαφορά από την Μπάρτσα να έχει φτάσει στους 10 βαθμούς, όμως τα υπόλοιπα ματς του διημέρου είναι σημαντικά και προσφέρουν καλές αποδόσεις σε όσους επιχειρήσουν να ποντάρουν.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο κυριακάτικο ματς ανάμεσα στην πρωτοπόρο Παρί Σ.Ζ. και τη δεύτερη Μονπελιέ. Ο Θανάσης Κυλώνης έχει επιλέξει να κοντράρει τους Παριζιάνους και εξηγεί το γιατί στη σελίδα 57. Τέλος, και στα άλλα πρωταθλήματα υπάρχουν δυνατότητες για καλές επιλογές, αρκεί να μελετήσετε σωστά τα στοιχεία των συναδέλφων, βάζοντας τη δική σας έμπνευση. Πριν παίξετε, όμως, πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων.

Ραντεβού την Τρίτη με φουλ ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις