KING ΒΕΤ Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Σ/Κ του Φεβρουαρίου βρίσκει τις ομάδες σε φουλ δράση, καθώς μεσοβδόμαδα είχαμε πλήρη αγωνιστική σε πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και λίγες μέρες αργότερα οι ομάδες υποχρεούνται να συνεχίσουν σ’ αυτούς τους εξαντλητικούς ρυθμούς και μάλιστα σε πολύ δυνατά ματς. Αρχή με Σούπερ Λίγκα και τη σύγκρουση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που πιθανόν να καθορίσει τις εξελίξεις στην κορυφή. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αφήσουν βαθμούς στην καυτή Τούμπα και ο Παναθηναϊκός περάσει από τη Λιβαδειά, η απόσταση των «αιωνίων» θα αυξηθεί στους 7 ή 8 βαθμούς και πλέον η υπόθεση τίτλος θα είναι κούρσα για έναν. Ωστόσο, η 20ή αγωνιστική περιλαμβάνει κι άλλα σημαντικά ματς, όπως το Ξάνθη – Αρης, το Εργοτέλης – ΟΦΗ και τη μάχη για τη σωτηρία ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.



ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, το πρωτάθλημα πήρε φωτιά, καθώς οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ ξαναβρέθηκαν παρέα στην κορυφή, αλλά ενδέχεται να… χωρίσουν και πάλι, καθώς η Γιουνάιτεντ έχει πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή στο Λονδίνο με την Τσέλσι, σε αντίθεση με τη Σίτι που φιλοξενεί τη Φούλαμ. Σπουδαία αναμέτρηση υπάρχει και στο «Ανφιλντ», ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των ομάδων για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, από τις τρεις συμπρωτοπόρους, οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας και ίσως προκύψουν αλλαγές στην κατάταξη. Η Μπάγερν δοκιμάζεται στο Αμβούργο, η Ντόρτμουντ στη Νυρεμβέργη, ενώ η Σάλκε υποδέχεται τη Μάιντζ, περιμένοντας στραβοπατήματα των άλλων δύο. Στη Γαλλία, η καλπάζουσα Μαρσέιγ περιμένει στο ντέρμπι της ημέρας τη Λυών, στην Ισπανία η Ρεάλ θα πάει λίγα χιλιόμετρα έξω από το… σπίτι της, στο Χετάφε, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ, στην Τουρκία υπάρχει η μάχη της Πόλης ανάμεσα στη Φενέρ και την Μπεσίκτας (σχετικό θέμα του Νίκου Μποζιονέλου θα διαβάσετε στη σελίδα 10), ενώ στην Ιταλία κυριαρχούν τα δύο πολύ μεγάλα ματς, Ρόμα – Ιντερ αύριο και Μίλαν – Νάπολι την Κυριακή.

Προσθέστε και τους 4 προημιτελικούς του Κόπα Αφρικα, το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας, το Αντερλεχτ – Γκενκ στο Βέλγιο, την επανέναρξη στην Ελβετία (χωρίς την Ξαμάξ που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα) και το Κύπελλο Σκωτίας για να έχετε πλήρη εικόνα του κουπονιού.

Τέλος, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ένα σπέσιαλ 4σέλιδο αφιέρωμα στις μεταγραφές των ομάδων από 12 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μαζί φυσικά με αναλύσεις, προτάσεις, πίνακες, στατιστικά και παρασκήνιο για όλους τους αγώνες. Πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, ανατρέξτε στο kingbet.eu για τα τελευταία νέα και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις