KING ΒΕΤ Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου

ΤΩΡΑ που ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα που μάθαμε ποιες είναι οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, μπορούμε να… αφοσιωθούμε στα πρωταθλήματα, που μπαίνουν σε κρίσιμη τροχιά. Εχουμε μπροστά μας λοιπόν ένα ελκυστικό κουπόνι με πολλά ντέρμπι, με τελικό Λιγκ Καπ στην Αγγλία, με αναμετρήσεις που αναμένεται να μας καθηλώσουν και να μας βάλουν… στην πρίζα να ποντάρουμε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωτάθλημα μην ψάξετε να βρείτε στο σημερινό φύλλο. Ενα ματς έχει η Σούπερ Λίγκα, αυτό που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα, ΑΕΚ – ΟΦΗ. Στην Αγγλία, ξεχωρίζει ο τελικός του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ». Κάρντιφ εναντίον Λίβερπουλ. Κι αν για τους Ουαλούς αυτή είναι η πρώτη τους παρουσία σε τελικό, για τους «ρεντς» είναι η ευκαιρία να φτάσουν στις 8 κατακτήσεις και να… ξεφύγουν από τους διώκτες τους στη σχετική λίστα.



Ενδιαφέροντα στατιστικά, πίνακες και πλήρες ρεπορτάζ έχει ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 17, 19). Στην 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκουμε το Αρσεναλ – Τότεναμ που κλέβει την παράσταση, ενώ εύκολες αποστολές φαίνεται να έχουν η Σίτι και η Γιουνάιτεντ, απέναντι σε Μπλάκμπερν και Νόργουιτς αντίστοιχα.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Μόναχο, εκεί όπου η Μπάγερν περιμένει τη Σάλκε. Ο νικητής θα συνεχίσει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ (παίζει αργότερα με το Αννόβερο), ο ηττημένος μένει πίσω, ενώ η ισοπαλία ευνοεί και την Γκλάντμπαχ που εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά της. Πρόσωπο του τριημέρου στην Μπουντεσλίγκα -ποιος άλλος;- ο Οτο Ρεχάγκελ που κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Χέρτα.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Μίλαν και Γιουβέντους δεν φαίνεται να έχουν αντίπαλο στην κούρσα του τίτλου και αύριο το βράδυ μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους, καθώς κοντράρονται στο «Σαν Σίρο». Ειδικά στοιχήματα και θέμα για το ντέρμπι αυτό θα βρείτε στη σελίδα 39.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη υποχρέωση, καθώς αντιμετωπίζει την αναγεννημένη επί Σιμεόνε Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ρεάλ δεν φεύγει από τη Μαδρίτη καθώς φιλοξενείται στο Βαγιέκας από τη Ράγιο, ενώ σπουδαίο ματς είναι και το Σεβίλλη – Βαλένθια.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, είναι πολύ πιθανό να έχουμε αλλαγή στην κορυφή, αφού η Παρί Σ.Ζ. δοκιμάζεται στο «Ζερλάν» με τη Λυών, με τη Μονπελιέ να υποδέχεται δύο ώρες νωρίτερα την ανεβασμένη Μπορντό.

Σημαντικά ματς, τέλος, υπάρχουν και σε Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Φέγενορντ), Τουρκία (Γαλατά – Μπεσίκτας), Α’ Αγγλίας (Γουένσντεϊ εναντίον Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Σέφιλντ), ενώ στο σημερινό φύλλο θα βρείτε και δύο αφιερώματα: ένα για το Ολ Σταρ Γκέιμ στο ΝΒΑ και ένα για την απονομή των Οσκαρ.

Μελετήστε προσεκτικά, μπείτε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.  

Να περάσετε καλά το τριήμερο και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις