KING ΒΕΤ Παρασκευής 27 Απριλίου


Η ΔΕΥΤΕΡΗ συνεργασία του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό μετράει πλέον ώρες μέχρι να περάσει στην ιστορία. Ο Βάσκος τεχνικός αποχαιρετά τους φίλους της ομάδας του, έχοντας ήδη στο βιογραφικό του τρία πρωταθλήματα - ένα Κύπελλο και ελπίζει το «αντίο» να συνοδευτεί και με τον τελευταίο τίτλο που έχει απομείνει για τη φετινή σεζόν. Το τρόπαιο του Κυπελλούχου 2012. Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν στο ΟΑΚΑ, ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν τελικό που έχει μεν φαβορί (φαίνεται και από τις αποδόσεις), αλλά οι Περιστεριώτες δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση, άλλωστε διδάχτηκαν πέρσι πολλά…



ΤΕΛΙΚΟ δεν έχουμε μόνο στη χώρα μας. Εχουν και οι Γάλλοι, με τη Λυών και τη μικρούλα Κεβιγί να μάχονται στο Παρίσι σε μια άνιση αναμέτρηση, ωστόσο αυτή η διοργάνωση έχει χαρίσει πολλές εκπλήξεις στο παρελθόν. Κι αν οι «τρικολόρ» ξέρουν λογικά ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα, στην Αγγλία όλοι περιμένουν με αγωνία τον «τελικό» του πρωταθλήματος ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί όπου θα κριθεί αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παραμείνουν στο θρόνο της Πρέμιερ Λιγκ για τρίτη διαδοχική χρονιά ή θα παραδώσουν τα σκήπτρα στους «πολίτες», που έριξαν ένα… καράβι λεφτά τα τελευταία χρόνια για να φτάσουν στην κορυφή.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας περιλαμβάνει πάρα πολλά σημαντικά ματς. Αρκεί να αναλογιστείτε ότι διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική σε Τσάμπιονσιπ, Β’ Ολλανδίας, Μεξικό, ότι στην Ολλανδία συγκρούονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης, ότι στο Σαμπιονά η Παρί Σ.Ζ. δοκιμάζεται στη Λιλ και κινδυνεύει να χάσει την επαφή της με την πρωτοπόρο Μονπελιέ (έχει επίσης δύσκολο ματς με την Τουλούζ εκτός), ότι στη Σκωτία ο τίτλος έχει κριθεί, αλλά πάντα μια αναμέτρηση Σέλτικ – Ρέιντζερς έχει τεράστιο ενδιαφέρον και ότι στην Ιταλία οι ομάδες καλούνται να δώσουν το τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

Τέλος, στη Γερμανία μπορεί η Ντόρτμουντ να πανηγυρίζει ήδη την κατάκτηση του τίτλου, αλλά για τις άλλες θέσεις τα εισιτήρια (ευρωπαϊκά και παραμονής) είναι ανοιχτά, ενώ στην Ισπανία οι δύο «αιώνιοι» πρέπει να μαζέψουν τα… κομμάτια τους από τα σοκ που υπέστησαν μεσοβδόμαδα.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ότι στο φύλλο της Παρασκευής θα βρείτε αναλύσεις και για τα ματς της ερχόμενης Τρίτης, καθώς την Πρωτομαγιά δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

Η επόμενη έκδοση της KING BET θα είναι την Τετάρτη 2 Μαΐου, ενώ για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.kingbet.eu και για προτάσεις, εκτιμήσεις μπορείτε να ακούτε διαδικτυακά το www.betradio.com.

Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις