KING BET M. Τρίτης 10 Απριλίου

ΠΙΣΤΟΣ στις συνήθειές του, ο ΟΠΑΠ έβγαλε εβδομαδιαίο κουπόνι από σήμερα μέχρι και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πράκτορες να περάσουν με τις οικογένειές τους τις γιορτές. Εμείς, λοιπόν, επιλέξαμε να κυκλοφορήσουμε σήμερα (με ανάλυση όλων των αγώνων του τριημέρου) και τη Μ. Πέμπτη, όπου θα βρείτε τα ρεπορτάζ για τα ματς από Μ. Πέμπτη μέχρι και Δευτέρα. Στόχος μας είναι να έχετε το χρόνο να μελετήσετε προσεκτικά και να παίξετε, καθώς τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο από τις 4 το απόγευμα, την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και τη Δευτέρα.



ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν μπροστά μας; Ενα καυτό τριήμερο σε πολλά μέτωπα. Υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια στα εν εξελίξει πρωταθλήματα, που πιθανόν να κρίνουν και την τελική κατάταξη.

Κορυφαίο όλων, το μεγάλο ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν, με τις δύο ομάδες να απέχουν τρεις βαθμούς μεταξύ τους. Η Μπορούσια ευνοείται με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), ωστόσο ποιος μπορεί να αγνοήσει τη δυναμική των Βαυαρών και τη δίψα τους να επιστρέψουν στο θρόνο της Γερμανίας; Για το ματς αυτό, ο Νίκος Πασβάντης έχει ετοιμάσει ένα ειδικό θέμα με στατιστικά και ειδικά στοιχήματα (σελ. 21), που θα σας βοηθήσουν στο ποντάρισμά σας. Ομως, και οι άλλες αναμετρήσεις της 30ής αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως βέβαια και οι αντίστοιχες στη Β’ Γερμανίας.

ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ στην Ιταλία, όπου από το βράδυ του Σαββάτου η κορυφή άλλαξε κάτοχο. Η Γιουβέντους πέρασε στην πρώτη θέση μετά την γκέλα της Μίλαν με τη Φιορεντίνα και πλέον σε κάθε ματς από δω και στο εξής απαγορεύονται οι απώλειες. Αύριο η «Γηραιά Κυρία» υποδέχεται τη Λάτσιο, στο προτελευταίο εμπόδιο, καθώς -πλην της Ρόμα στη συνέχεια- έχει βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, ενώ οι «ροσονέρι» ταξιδεύουν στη Βερόνα για να αντιμετωπίσουν την Κιέβο.

ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στην Ισπανία, με τη Ρεάλ να νιώθει πλέον την ανάσα της Μπαρτσελόνα, καθώς ακολουθεί και το clasico σε 10 μέρες. Η «βασίλισσα» οφείλει να περάσει από το «Βιθέντε Καλντερόν» της Ατλέτικο αύριο το βράδυ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τη… ζώσουν για τα καλά τα φίδια. Σύμμαχός της σ’ αυτή την προσπάθεια, η εκπληκτική παράδοση που έχει σ’ αυτό το γήπεδο (σελ. 35), αλλά και το σερί που διατηρεί στα μεσοβδόμαδα ματς (σελ. 7).

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, στο κουπόνι έχουμε 5 αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ, πλήρη αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας και στην Α’ Σκωτίας, ένα κρίσιμο ματς στην Α’ Γαλλίας (Μαρσέιγ – Μονπελιέ) και άλλα δύο στο Κύπελλο, τέσσερα ματς από το Κύπελλο Τουρκίας, τρία από τα πλέι οφ του Βελγίου, από τη Σουηδία, τη Νορβηγία και το Λιμπερταδόρες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, αλλά και στο www.betradio.com για προτάσεις και ό,τι άλλο θα σας οδηγήσει στο ταμείο. Τα λέμε πάλι τη Μ. Πέμπτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις