KING ΒΕΤ Παρασκευής 6 Απριλίου

ΠΑΝΩ που πιστεύαμε ότι η μάχη του τίτλου είχε κριθεί σε ορισμένα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήρθε η προηγούμενη αγωνιστική να αυξήσει το ενδιαφέρον και να προσδώσει έναν αμφίρροπο τόνο στην τελική ευθεία. Αναφερόμαστε, κυρίως, σε Γερμανία και Ιταλία, όπου η διαφορά των ομάδων που προπορεύονται μειώθηκε και πλέον κάθε γκέλα κοστίζει ακριβά. Μάλιστα, στην Μπουντεσλίγκα υπάρχει και το τεράστιο ντέρμπι τη Μ. Τετάρτη ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν, το οποίο θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς την κατάσταση. Μέχρι να τα… πουν στο Βεστφάλεν, η μεν Μπορούσια θα πρέπει να περάσει αύριο από το Βόλφσμπουργκ, οι δε Βαυαροί να κάμψουν την αντίσταση της γειτονικής Αουγκσμπουργκ.



ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ, Μίλαν και Γιούβε βρέθηκαν σε απόσταση δύο βαθμών, 8 αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Αύριο, οι «ροσονέρι» υποδέχονται τη Φιορεντίνα που έχει μπει σε περιπέτειες, ενώ η «Κυρία» ταξιδεύει στο Νότο, όπου θα αντιμετωπίσει την Παλέρμο. Μεγάλη κόντρα όμως υπάρχει και στη Γαλλία, μεταξύ της Μονπελιέ και της Παρί Σ.Ζ., ωστόσο οι πρωτευουσιάνοι έχουν ένα ματς περισσότερο και μπροστά τους (την Κυριακή) τη σύγκρουση με τη Μαρσέιγ, σε αντίθεση με τη συγκάτοικό τους που υποδέχεται τη Σοσό.

ΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ιταλία και Γαλλία τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή, δεν συμβαίνει το ίδιο στην Αγγλία, όπου οι απώλειες της Σίτι έφεραν τη Γιουνάιτεντ σε απόσταση 5 βαθμών και ενδέχεται την Κυριακή το βράδυ να αυξηθεί κι άλλο αν οι «πολίτες» δεν νικήσουν την Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς», καθώς η ομάδα του Φέργκιουσον έχει πιο εύκολο έργο, υποδεχόμενη την ΚΠΡ.

Στην Ισπανία, Ρεάλ και Μπάρτσα φαίνεται να περιμένουν το κλάσικο της 22ης Απριλίου για να λύσουν τις διαφορές τους, στη χώρα μας το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί πλέον στις ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας στη Φούτμπολ Λιγκ, με τον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα να είναι οι επικρατέστερες, στην Πορτογαλία έχουμε δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι κορυφής (Μπράγκα – Πόρτο και Σπόρτινγκ – Μπενφίκα), στην Ολλανδία θα αναδειχθεί την Κυριακή ο Κυπελλούχος της σεζόν (Αϊντχόφεν – Χέρακλες αναμετρώνται στον τελικό), ενώ αρχίζει η δράση σε Β’ Νορβηγίας και Β’ Σουηδίας (σχετικά αφιερώματα είχαμε στο φύλλο της Τρίτης και από σήμερα θα υπάρχουν στο σάιτ). Γ

Για όλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε στην King Bet που κυκλοφορεί, ενώ προτάσεις και ρεπορτάζ  θα βρείτε στοwww.kingbet.eu και στο www.betradio.com, όπου παρεμβαίνετε και με δικά σας μηνύματα.

Καλή επιτυχία και ραντεβού τη Μ. Τρίτη με ένα φουλ κουπόνι, καθώς σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει πλήρης δράση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις