KING BET Τρίτης 24 Απριλίου

ΠΡΙΝ ΑΠΟ τους πρώτους ημιτελικούς της περασμένης εβδομάδας, οι προβλέψεις «έφερναν» φαβορί για πρόκριση στον τελικό τις δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, τις δύο «αιώνιες αντιπάλους» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπαρτσελόνα κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν σε Μόναχο και Λονδίνο αντίστοιχα και να που τώρα απειλούνται με… έξωση από τη γιορτή της 19ης Μαΐου στην επιβλητική «Αλιάντς Αρίνα». Οχι, βέβαια, ότι δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση την Τρίτη και την Τετάρτη. Απλά, η Μπάρτσα κουβαλάει την απογοήτευση από την ήττα στο σαββατιάτικο clasico, έχοντας και το εις βάρος της 1-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η Ρεάλ θα πρέπει να αποδείξει ότι το 2-1 στη βαυαρική πρωτεύουσα ήταν προϊόν μιας άτυχης στιγμής (με το γκολ του Γκόμεζ στο φινάλε).


ΟΠΩΣ ΚΑΙ να ‘χει, την Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε δύο πολύ μεγάλα ματς, εξάλλου στους ημιτελικούς αυτής της διοργάνωσης έχουμε δει σπουδαίο θέαμα. Και όσοι αποφασίσουν να ποντάρουν, ας ρίξουν μια ματιά στη σελίδα 10, όπου ο Κοσμάς Παπαϊωάννου κάνει μια αναδρομή στις προηγούμενες χρονιές και παρουσιάζει πλούσια στατιστικά.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία έχει φτάσει και το Γιουρόπα Λιγκ, με τη διεξαγωγή των ρεβάνς της ημιτελικής φάσης την Πέμπτη. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν σε ισπανικό έδαφος (όπως άλλωστε και στο Τσάμπιονς Λιγκ) και προβλέπεται σκληρή μάχη για τα εισιτήρια του τελικού στο Βουκουρέστι, καθώς τόσο το 4-2 της Ατλέτικο όσο και το 2-1 της Σπόρτινγκ είναι εύθραυστα σκορ, που μπορούν να ανατραπούν.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου υπάρχει πλήρης αγωνιστική στο Καμπιονάτο, εκεί όπου πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Γιουβέντους έχει αποκτήσει αέρα τριών βαθμών από τη Μίλαν στη μάχη του τίτλου, έχοντας και βατό πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το ματς με την Τσεζένα εκτός έδρας. Από τους υπόλοιπους αγώνες ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ουντινέζε – Ιντερ που θα κρίνει πολλά στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε; Αστον Βίλα – Μπόλτον από την Πρέμιερ, αγώνες από Β’ Ιταλίας, Α’, Β’ Σουηδίας, Αμερική, Κύπελλο Φινλανδίας και Δανίας, ενώ ξεκινάει η φάση των «16» στο Λιμπερταδόρες, με τη διεξαγωγή δύο συναντήσεων. Για όλα αυτά, όπως και για μπάσκετ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και το ΚΙΝΟ θα ενημερωθείτε στην King Bet της Τρίτης, ενώ στο www.kingbet.eu θα βρείτε τα τελευταία νέα και στο www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις και εκτιμήσεις, παρεμβαίνοντας και με δικά σας μηνύματα.

Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις