KING BET M. Πέμπτης 12 Απριλίου

ΟΥΤΕ αυτές τις άγιες μέρες λείπει η στοιχηματική δράση από τη ζωή μας. Με αγώνες από όλα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με μεγάλα ντέρμπι και κρίσιμα ματς σε όλα τα μέτωπα, έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε φαγητό και οικογενειακές στιγμές με κουπόνι. Οπως ήδη γνωρίζετε, από τη Μ. Τρίτη ο ΟΠΑΠ έχει εκδώσει εβδομαδιαίο πρόγραμμα, αφαιρώντας ωστόσο κάποια πρωταθλήματα, κάτι που συνηθίζει εδώ και χρόνια. Πριν δούμε τι έχουμε για το τετραήμερο, ας εξηγήσουμε την επιλογή μας να κυκλοφορήσουμε τη Μ. Πέμπτη. Τη Μ. Παρασκευή λοιπόν, τα πρακτορεία θα είναι κλειστά, όπως και το Μ. Σάββατο από τις 16:00 και μετά, ενώ ούτε την Κυριακή του Πάσχα ούτε τη δεύτερη μέρα θα ανοίξουν. Αρα, ο χρόνος που θα έχει κάθε παίκτης για να μελετήσει και να ποντάρει είναι ελάχιστος, γι’ αυτό η KING BET αποφάσισε να κυκλοφορήσει σήμερα, με κάποιες ελλείψεις, βέβαια, καθώς χτες το βράδυ διεξάγονταν πολλοί αγώνες.



Ωστόσο, στο www.kingbet.eu μπορείτε να βρείτε πλήρη ρεπορτάζ για όλα τα ματς ανήμερα των αγώνων. Επίσης, στο www.betradio.com έχετε την ευκαιρία να ακούσετε προτάσεις και εκτιμήσεις, παρεμβαίνοντας και με δικά σας μηνύματα. Και κάτι ακόμα: στο σημερινό φύλλο θα βρείτε στοιχεία για όλα τα ματς που διεξάγονται μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, τόσο για τα εντός όσο και για τα εκτός κουπονιού.

ΠΑΜΕ λοιπόν, ξεκινώντας από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Το Μ. Σάββατο, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Εβερτον στο «Γουέμπλεϊ» και μια μέρα αργότερα η Τότεναμ την Τσέλσι στο ίδιο γήπεδο, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Αυτοί είναι οι δύο αγώνες που ξεχωρίζουν από το Νησί, καθώς στο κουτσουρεμένο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ δεν ξεχωρίζει κάποιο ματς. Αντίθετα, ξεχωρίζει στη Γερμανία το ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στη Σάλκε και την Ντόρτμουντ. Παραδοσιακή η έχθρα των δύο ομάδων, που ξεπερνάει τα όρια μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Στην Ισπανία, άπαντες περιμένουν το clasico της άλλης εβδομάδας, όμως μέχρι εκείνο το ματς η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Σπόρτινγκ Χιχόν και της Λεβάντε αντίστοιχα.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ του Λιγκ Καπ δεσπόζει στο πρόγραμμα της Γαλλίας, όπου Λυών και Μαρσέιγ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, ενώ από τα ματς του Σαμπιονά τα βλέμματα πέφτουν στη δοκιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Οσέρ.

Τέλος, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Ολλανδία, τελικός Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία, φουλ δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, με πολλά σημεία που προκαλούν και έναρξη στη Φινλανδία (σχετικό αφιέρωμα στις σελίδες 72-73).

Καλή Ανάσταση, να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και την Τρίτη τα ξαναλέμε με ημιτελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την προτελευταία αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις