KING BET Τρίτης 3 Απριλίου

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ εβδομάδα ζήσαμε το βατερλώ των γηπεδούχων στα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, οι τέσσερις ομάδες που έπαιξαν εντός έδρας δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν. Οι τρεις μάλιστα ηττήθηκαν! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι και οι τέσσερις φιλοξενούμενες έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, καθώς Ρεάλ, Μπάγερν και Τσέλσι αναμένεται απλώς να επικυρώσουν την πρόκρισή τους στους «4», ενώ το μοναδικό ζευγάρι που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν μετά το 0-0 του «Σαν Σίρο».

Στο «Καμπ Νόου» οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους, σε ένα ματς που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι με μεγάλη αγωνία, έχοντας στο μυαλό τους τις δύο αναμετρήσεις στους ομίλους, που είχαν συνολικά 9 γκολ. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ρεάλ εξασφάλισε από το ΓΣΠ την παρουσία της στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν (δεν απειλείται από τη Μαρσέιγ μετά το 0-2 της Μασσαλίας), ενώ η Τσέλσι έβαλε γερές βάσεις, περνώντας νικηφόρα από τη Λισσαβώνα (0-1).

ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ από τα τέσσερα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, μπροστά μας έχουμε και άλλα τέσσερα από το Γιουρόπα Λιγκ. Κι αν ήδη η Μπιλμπάο έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει εξασφαλισμένη (μετά το 4-2 στο Γκελζενκίρχεν επί της Σάλκε), στα υπόλοιπα τρία όλα είναι ανοιχτά, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αλκμααρ και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) το Αννόβερο, τη Βαλένθια και τη Μέταλιστ αντίστοιχα, οπότε τα πάντα θα κριθούν στους επαναληπτικούς.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στο τρέχον κουπόνι έχουν και οι δύο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Ατρόμητο (0-0 στο Περιστέρι), ενώ ο Ολυμπιακός (έχοντας «προίκα» το 1-0 του Φαλήρου) δοκιμάζεται στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Την Τετάρτη το βράδυ δηλαδή θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του φετινού τελικού. Κατά τα άλλα, υπάρχουν εξ αναβολής ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τρία από τη Β’ Γερμανίας, ένα από Ελβετία και Β’Ιταλίας, πέντε από τη Δανία, δύο από την Αμερική, εννέα από το Λιμπερταδόρες και πέντε από το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

Ωστόσο, πολλά πονταρίσματα θα πάρει και η σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στο πέμπτο μεταξύ τους ματς για ένα εισιτήριο στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Πλήρη ρεπορτάζ και πολλά ειδικά στοιχήματα θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης, τα τελευταία νέα στο www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε προτάσεις, παρεμβαίνοντας και με δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις